Ο Λιβιεράτος θα ξαναπαντρευόταν την Αδάμ αν γυρνούσε το χρόνο πίσω;

04.02.2015
Ο Λάμπης Λιβιεράτος ύστερα από την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε με την κατάθλιψη , τον χωρισμό του και τη νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική, επέστρεψε στη δισκογραφία και στην κανονική του ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Hello αναφέρθηκε στην οικογένεια του και το καινούριο του κομμάτι αλλά και για το αν θα διάλεγε την ίδια γυναίκα αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω.

«Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν την ίδια γυναίκα, θα ήθελα όμως να έχω τα ίδια παιδιά. Πιστεύω ότι ο Θεός μου έκανε ένα μεγάλο δώρο, μου έδωσε δυο εξαιρετικά παιδιά. Και, βέβαια, η Εύη έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως μάνα, ήταν πάντα δίπλα τους, τους στάθηκε σωστά. Νομίζω ότι κι εγώ ήμουν σωστός, γιατί αλλιώς δε θα είχα αυτήν τη σχέση με τα παιδιά μου.»

Επίσης συμπλήρωσε ότι όσον αφορά τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, είχε κατά καιρούς προτάσεις και του είχαν στείλει τραγούδια αλλά δεν τον ενδιέφερε τίποτα απ’ όσα άκουγε γιατί ήθελε να κάνει την επιστροφή του όπως το σκεφτόταν. Γι’ αυτό κι επέλεξε το τραγούδι «Γύρισε ξανά» στο οποίο συνεργάζεται με τον BΟ αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ενδεχόμενο νέου δίσκο.