Ελένη: Όλα τα σενάρια για τη μετακόμιση από την έπαυλη της

04.02.2015
Πριν λίγο καιρό δημοσιεύματα αποκάλυπταν ότι η Ελένη Μενεγάκη, ελέω και της δικαστικής της διαμάχης με τον Γιάννη Λάτσιο, εγκαταλείπει την έπαυλη των Μελισσίων.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν σκοπεύει με τον Ματέο Παντζόπουλο να χτίσουν τη δική τους «φωλίτσα» που θα στεγάσει την οικογένεια τους. Άλλωστε, η επίσκεψη τους στο γραφείο πασίγνωστου αρχιτέκτονα, ενίσχυε το σενάριο ότι σκοπεύουν να αγοράσουν νέο σπίτι και να εγκαταλείψουν έτσι την έπαυλη των Μελισσίων.

Μάλιστα, αναφερόταν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα κάτι, όμως, που δεν είναι σίγουρο. Αν και το πιθανότερο είναι να γίνει μέσα στη χρονιά. Πού θα είναι όμως το νέο τους σπιτικό; Εδώ, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Η περίπτωση να χτίσουν ένα καινούργιο απομακρύνεται, αφού οι καιροί – ακόμη και για τη Μενεγάκη – είναι δύσκολοι για μεγάλα ανοίγματα.

Άλλο σενάριο θέλει το ζευγάρι να μετακομίζει στο σπίτι του Ματέο στην Εκάλη, που είναι αρκετά μεγάλο για να στεγάσει τους ίδιους και τα παιδιά. Ένα τρίτο λέει ότι θα μετακομίσουν σε ένα από τα τρία ακίνητα που διαθέτει η παρουσιάστρια στην Αθήνα, με επικρατέστερη τη βίλα στο Κεφαλάρι, όπου έμενε με τον Λάτσιο τα πρώτα χρόνια του κοινού τους βίου.

«Δεν είναι σίγουρο ότι η Ελένη και ο Μάκης θα προβούν σε αγορά νέας κατοικίας. Εξάλλου η Ελένη έχει στην κατοχή της άλλα τρία ακίνητα στην Αττική- το σπίτι μάλιστα στο Κεφαλάρι, όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει όλη την οικογένειά της» εξηγεί πηγή από το περιβάλλον της στο περιοδικό ΟΚ.