Αδάμ: Η απάντηση για το διαζύγιο της που θα συζητηθεί!

24.12.2014
Ο χωρισμός της Εύης Αδάμ με τον Λάμπη Λιβιεράτο, πριν πέντε χρόνια ήταν επεισοδιακός και για πολύ καιρό απασχόλησε τον Τύπο.

Η περιπέτεια του τραγουδιστή με την ψυχική του υγεία φαίνεται ότι κατευνασε τα πνεύματα και οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού, όπως οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί, είναι πολιτισμένες και τυπικές. Εξάλλου, αυτό τόνισε το πρώην μοντέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU. "Εννοείται μόνο πολιτισμένες και τυπικές" ήταν η κοφτή της απάντηση σε σχετική ερώτηση.

Ωστόσο, μία ατάκα της Αδάμ για το διαζύγιο της με τον Λιβιεράτο, θα συζητηθεί. Στην ερώτηση αν ξαλάφρωσε που βγήκε από το γάμο της με τον τραγουδιστή και πατέρα των δύο παιδιών της, απάντησε: "Δεν θέλω να μιλάω πια γι” αυτό. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε και έχω βαρεθεί να λέω για το διαζύγιό μου. Δεν έγινε πέρυσι για να λέω πώς χωρίσαμε και πώς το πήραν τα παιδιά. Δεν θυμάμαι κιόλας για ν” απαντώ πώς το πήραν τα παιδιά. Αναγκάζομαι να τα θυμηθώ όλα αυτά ξανά όταν έρχονται και με ρωτάνε. Ποιος νοιάζεται;".

Και είναι να απορείς: δεν θυμάται πώς το πήραν τα παιδιά της;

Πάντως, οι σχέσεις των δύο πρώην, έγιναν και πάλι θέμα συζήτησης, μετά την απίστευτη εμφάνιση της Αδάμ στο Erotica show, όπου βγήκε στη σκηνή με φαλλό στη μύτη. Τα σχόλια και οι αντιδράσεις για την εμφάνιση της ήταν πολλά και ως φαίνεται ρώτησαν σχετικά και το Λιβιεράτο, ο οποίος με ένα post στο Facebook, "έκραξε" την πρώην σύζυγό του για την επίμαχη εμφάνιση.