Συγκλονίζει πάλι η Τσαπανίδου: Η αδελφή της πέθανε στα χέρια της

23.12.2014
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της και ότι από τη μία στιγμή στην άλλη έμεινε μόνη με τρία μωρά παιδιά. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό χτύπημα της μοίρας που έχει δεχθεί η Πόπη Τσαπανίδου.

Η αγαπημένη ελληνίδα δημοσιογράφος αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πως είχε μία αδερφή, η οποία πέθανε στα χέρια της, όταν εκείνη ήταν 15 ετών! Αυτό το γεγονός πραγματικά μας συγκλόνισε και μας έκανε για ακόμη μία φορά να θαυμάσουμε το θάρρος και το δυνατό ψυχισμό της γυναίκας αυτής που δεν διστάζει να μιλήσει για τα δυσάρεστα γεγονότα της ζωής της μόνο και μόνο για να δώσει κουράγιο και δύναμη σε άλλους ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

«Η ιστορία η δικιά μου είναι πραγματικά δύσκολη… Είχα κι άλλη μία αδερφή. Ήταν 12 χρονών παιδί και πέθανε στα χέρια μου. Ξυπνήσαμε ένα πρωί και πέθανε στα χέρια μου, είχε πάθει εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Εγώ ήμουν 15 τότε», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε «δεν μιλούσα τόσα χρόνια, αποφεύγω να μιλάω για μένα, αλλά, όταν αποφασίζω να βγω κάπου, θέλω να μοιραστώ την δικιά μου την εμπειρία με ανθρώπους που περνάνε τα ίδια για να λειτουργήσω ως πάτημα για εκείνους».

«Η γη κάνει ένα κρακ και νομίζεις ότι τελείωσαν όλα! Δεν τελειώσανε, σταματά η ζωή για λίγο, αλλά θέλει να πάρεις την απόφαση και να πεις “τώρα θα σταθώ στα πόδια μου, τώρα θα πάω παρακάτω”. Και, πιστέψτε με σας το λέω, μετά η χαρά γίνεται μεγαλύτερη!», συνέχισε η δημοσιογράφος προσθέτοντας πως η αδερφή της η Λία, που βλέπουμε στην τηλεόραση, ήρθε μετά από αυτή την απώλεια.