Μεγάλη συγκίνηση στον γάμο του σερ Έλτον Τζον

21.12.2014
Γαμπρός και γαμπρός ντύθηκαν ενώπιον ληξίαρχου και καλεσμένων ο θρυλικός μουσικός και ο σύντροφός του επισημοποιώντας έτσι τη μακροχρόνια σχέση τους.

Ο σερ Έλτον Τζον (Sir Elton John) και ο Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) έγιναν ζευγάρι το 1993, ήταν από τα πρώτα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που "ενώθηκαν" με σύμφωνο συμβίωσης το 2005 ενώ την οικογένειά τους συμπλήρωσαν οι δυο γιοί τους, οι οποίοι γεννήθηκαν από την ίδια παρένθετη μητέρα.

Ο Ζάκαρι (Zachary) είναι σήμερα τριών χρονών και ο αδελφός του, Ελάιτζα (Elijah) 11 μηνών. Και τα δύο αγοράκια ήταν παρόντα σήμερα στη μεγάλη μέρα των γονιών τους.

Ο 67χρονος σταρ ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και μοιράστηκε εικόνες και συναισθήματα με τους φίλους του στο Ιnstagram, οδηγώντας τους βήμα βήμα στην τελετή:

Πρώτα πρώτα το ευτυχές ζεύγος χαμογελά στην κάμερα έχοντας υπογράψει τα κατάλληλα χαρτιά ολοκληρώντας το "τυπικό της διαδικασίας", όπως έγραψε και ο ίδιος ο Τζον λίγο πριν την τελετή.

That's the legal bit done. Now on to the ceremony! #ShareTheLove @DavidFurnish

Ein von Elton John (@eltonjohn) gepostetes Foto am

Μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Έλτον Τζον ήταν αυτή που απεικόνιζε τον μικρό γιο του ζευγαριού, Ελάιτζα, να αγκαλιάζει το πόδι του μπαμπά Ντέιβιντ την ώρα που οι γονείς του ανταλλάσουν τους όρκους τους. Πίσω από την κάμερα του iPhone ο μεγάλος αδελφός του.

Zachary grabs David's iPhone and takes a photo of his brother while we exchange our vows. #ShareTheLove

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

Μία ακόμη όμορφη φωτογραφία με τους νιόπαντρους να κόβουν την τούρτα έχοντας τους δυο γιους τους στο πλευρό τους.

Όσο για την art de la table της δεξίωσης, πάρτε μια γεύση στην επόμενη φωτογραφία...

And the tables are set for a delicious lunch. #ShareTheLove

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του ζεύγους -που δεν ήταν και πολλοί- η Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τον γιο της. Εδώ ποζάρει μαζί με τον νιόπαντρο κολλητό της και το Hashtag της όλης εκδήλωσης στη λεζάντα #sharethelove

Me and the Newly Wed @eltonjohn #ShareTheLove

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on