Κρις & Μπρους Τζένερ: Επίσημο το διαζύγιο

19.12.2014
Δεν έμεινε τίποτα να χωρίσουν η Κρις & Μπρους Τζένερ. Το διαζύγιο εκδόθηκε, τα περιουσιακά στοιχεία μοιράστηκαν και πλέον τραβούν κι οι δύο δρόμους χωριστούς.

Μπήκαν κι επίσημα τίτλοι τέλους στο γάμο της Κρις (Kris) και Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner), μετά την οριστική έκδοση του διαζυγίου τους. Όπως αναφέρει το TMZ, τα έγγραφα του διαζυγίου υπογράφηκαν και το Δικαστήριο του Λος Άντζελες τους όρισε με τη... βούλα διαζευγμένους.

Ήταν μια σχετικά γρήγορη διευθέτηση, μιας και η 58χρονη μητέρα των Καρντάσιανς Κρις ζήτησε το διαζύγιο μόλις προ τριμήνου, στις 22 Σεπτεμβρίου, επικαλούμενη "ανυπέρβλητες διαφορές". Το ζευγάρι χώρισε φιλικά και πολιτισμένα μετά από 23 χρόνια γάμου και το διαζύγιο έρχεται απλά να επισφραγγίσει το χωρισμό και να διευθετήσει το μοίρασμα των κοινών τους περιουσιακών στοιχείων, αφού οι δυό τους δεν είχαν υπογράψει κάποιο προγαμιαίο συμβόλαιο.

Το δικαστήριο όρισε η Κρις να κρατήσει το σπίτι της οικογενείας και δεν επιδίκασε διατροφή. Βέβαια, λέγεται πως η Κρις - μιας και κρατάει την έπαυλη - θα πρέπει να δώσει τον Μπρους 2,5 εκατομμύρια δολάρια, ώστε η μοιρασιά να είναι δίκαιη.

Ως προς την επιμέλεια των παιδιών, δε χρειάστηκε ειδική συμφωνία αφού από τα δύο τους παιδιά η Κεντάλ είναι ήδη 19 ετών και η μικρότερη η Κάιλι οδεύει προς τα 18, οπότε είναι ζήτημα χρόνου να θεωρηθεί κι αυτή ενήλικη. Όπως συμφώνησε το ζευγάρι, μέχρι η ίδια να ενηλικιωθεί σε λίγους μήνες, τον Αύγουστο, όποιος γονιός είναι μαζί της, αυτός θα είναι και υπεύθυνος για τα έξοδά της.

Μοιρασιά έγινε και στα πανάκριβα πολυτελή οχήματα του ζευγαριού, που δεν είναι και λίγα! Η Κρις παίρνει την Μπέντλει, την Ρολς Ρόις και το Λαντ Ρόβερ ενώ ο Μπρους τη Χάρλει μοτοσικλέτα, μια πόρσε κουπέ και την κάντιλακ.

Το ζευγάρι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση του τα οποία έχει κατά καιρούς μοιραστεί με τον κόσμο μέσα από το ριάλιτι που παρακολουθεί τη ζωή τους με τίτλο "Keeping Up with the Kardashians".

Κρις & Μπρους παντρεύτηκαν το 1991, αμέσως μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της Κρις από τον πρώτο σύζυγό της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Αλλά και για τον Ολυμπιονίκη αθλητή Μπρους Τζένερ, δεν ήταν ο πρώτος γάμος αλλά ο τρίτος.

Το ζευγάρι έκανε δύο κόρες, την Κάιλι και την Κένταλ. Η Κρις έχει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο, την 35χρονη σήμερα Κόρτνει (Kourtney), την 34χρονη Κιμ (Kim), την 30χρονη Κλοε (Khloe) και τον 27χρονο Ρομπ (Rob), στα οποία ο Μπρους στάθηκε σαν πατέρας. Αλλά και ο Μπρους έχει δύο ακόμη γιους και δύο κόρες τον 36χρονο Μπέρτ (Burt) και την 34χρονη Κάσι (Casey) από τον πρώτο του γάμο αλλά και τον 33χρονο Μπράντον (Bradon) και την 31χρονη Μπρόντι (Brodi) από τον δεύτερό του γάμο.