Αγωνία τέλος: Ο Μπογδάνος παντρεύτηκε!

01.07.2014
Το ερώτημα που μας βασάνιζε τις τελευταίες μέρες και χτυπιόμασταν κάτω σαν τα χταπόδια από την αγωνία, έλαβε τέλος: Ναι, ο Κων/νος Μπογδάνος παντρεύτηκε!

Και ποιος θα το έλεγε του ποιοτικού δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ ότι ο γάμος του θα ήταν το νούμερο ένα lifestyle θέμα. Ειδικά, η σύζυγος Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού ούτε που μπορεί να διανοηθεί ότι κόσμος ασχολείται με το γάμο τους, γι αυτό και τα έκανε κομμάτι... κουλουβάχατα στο Facebook.

Γιατί βλέπεις με το που «έσκασε» το δημοσίευμα για «κρυφό» γάμο» πριν λίγες μέρες, η νεαρή δημοσιογράφος έσπευσε να χαρακτηρίσει μέσω Facebook «ηλίθιους και κουτσομπόληδες» όσους τα γράφουν. Ήρθε, όμως, μετά ο Μπογδάνος και παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες, έτσι για να έχουν να ασχολούνται οι... ηλίθιοι και κουτσομπόληδες!

Σύμφωνα με το γαμπρό, ο γάμος ήταν πολιτικός κι έγινε στο δημαρχείο του Διόνυσου, το απόγευμα της Κυριακής. Μετά ακολούθησε γλέντι στην πλατεία της Δροσιάς, σε πολύ κλειστό περιβάλλον, όπου καλεσμένοι ήταν οι πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.

Η νύφη δεν είναι έγκυος, ενώ το ζευγάρι θα παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο. Και όπως αποκάλυψε ο Μπογδάνος συζούσαν πριν το γάμο.