Λύτρα: Η νέα της ζωή στο νοσοκομείο

03.04.2014
Μαύρα μάτια έχουμε κάνει για να δούμε τη Μάρω Λύτρα και ως φαίνεται θα κάνουμε κι άλλο. Η πιο διάσημη παίκτρια που βγήκε ποτέ από ριάλιτι και συγκεκριμένα από το Fame story 2, τα βρόντηξε όλα μία νύκτα κι έφυγε από την Ελλάδα.

Επέστρεψε στον Καναδά, όπου ξεκίνησε μία νέα ζωή, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω της. Με την επιστροφή της στο Μόντρεαλ, άλλαξε δουλειά, αφού σπούδασε νοσηλευτική. Και για τη νέα της ζωή, μιλάει για πρώτη φορά, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να παρατήσει το τραγούδι στην Ελλάδα. Και να κάνει τώρα ενέσεις σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ!

«Έβλεπα την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας να αλλάζει. Όπως άλλαζε παράλληλα και η νυχτερινή ζωή. Αλλάζανε οι μισθοί. Άρχισαν σιγά σιγά να πέφτουν τα νυχτοκάματα για τους νέους καλλιτέχνες. Έτσι είπα στον εαυτό μου, πριν η καριέρα μου πιάσει πάτο, θα φύγω όσο ακόμα είμαι ψηλά», δηλώνει η Μάρω.

Και αποκαλύπτει ότι τη μεγάλη απόφαση την πήρε στην πρεμιέρα που έκανε με το Νότη Σφακιανάκη, μετά από ένα περίεργο περιστατικό. «Καθώς περπατούσα στην πίστα, με το γεμάτο από κόσμο κάτω μαγαζί, να φωνάζουν και να χειροκροτούν για εμένα, κοίταξα πίσω μου την ορχήστρα και τους προβολείς να θολώνουν τα μάτια μου… Είχα μουδιάσει Από το στόμα μου δεν έβγαιναν οι λέξεις του τραγουδιού.. Τότε ήχησε μια φωνή στο κεφάλι μου. Άκουσα τον εαυτό μου να μου λέει «ΜΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ»… Ήταν τόσο παράξενο το μυρμίγκιασμα στην κοιλιά μου, ακριβώς αυτό που έπρεπε να αισθανθώ για να πάρω τις αποφάσεις μου», λέει.

Έτσι, με το που επέστρεψε στον Καναδά, σπούδασε νοσηλευτική και τώρα εργάζεται part time ως νοσοκόμα. Το τραγούδι δεν το εγκατέλειψε, αφού εμφανίζεται κάποιες μέρες σε γνωστό στέκι του Μόντρεαλ. Όσο για τις φήμες που την ήθελαν έγκυο, τις διέψευσε, αν και θα ήθελε ένα παιδί. Πάντως, η Μάρω τα τελευταία χρόνια είναι ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη.

Πηγή: συνέντευξη στο flogit