Σάλος από το ειδύλλιο Μπιγιονσέ-Ομπάμα!

11.02.2014
Η είδηση ότι η διάσημη τραγουδίστρια και ο αμερικανός πρόεδρος έχουν κρυφή σχέση κάνει τον γύρο των –γαλλικών ιδιαίτερα- ΜΜΕ.

Η σχέση της Μπιγιονσέ Νόουλς (Beyoncé Knowles) –αλλά και του συζύγου της, Τζέι Ζι (Jay Z)- με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είναι γνωστή εδώ και χρόνια, όμως να που τελευταίες πληροφορίες την κάνουν πιο… πικάντικη.

Τη Δευτέρα, ο γάλλος φωτογράφος Πασκάλ Ροστέν (Pascal Rostain), ο οποίος τυγχάνει ο άνθρωπος που ανακάλυψε την απιστία του προέδρου Ολάντ οπότε και ό,τι λέει ζυγίζεται αναλόγως πια, δήλωσε στην εφημερίδα "Le Figaro" ότι "πολύ σύντομα ο κόσμος όλος θα μάθαινε για το εν λόγω ρομάντζο".

"Αυτή τη στιγμή, γίνεται κάτι πολύ μεγάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αύριο όμως θα το μάθουν όλοι από την Washington Post", αποκάλυψε το Jezebel.com ότι δήλωσε ο δημοσιογράφος τη Δευτέρα, όμως η αμερικανική εφημερίδα διέψευσε τις πληροφορίες.

Ωστόσο, ο γαλλικός Τύπος στο σύνολό του σχεδόν αναπαράγει την πληροφορία επαναφέροντας το σενάριο που θέλει τη Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα να συζητούν σοβαρότατα διαζύγιο.

Για την ιστορία, η Μπιγιονσέ είχε τραγουδήσει στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα το 2009, και εκείνος είχε χορέψει μαζί με την Πρώτη Κυρία υπό τους ήχους της φωνής της, από όπου και η επόμενη φωτογραφία.