Παπαδημητρίου: Μιλά για τη σύλληψη του πρώην συζύγου

11.02.2014
Γονείς δύο παιδιών, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Πηλαδάκης μετά το διαζύγιο τους διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις.

Μάλιστα, η ηθοποιός μόνο τα καλύτερα έχει να πει για τον πατέρα των δύο γιών της και αυτό κάνει και μετά τη δικαστική περιπέτεια του επιχειρηματία. Ο Πηλαδάκης πριν λίγες μέρες συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο, όπου αφέθηκε ελεύθερος και η Ντορέττα μιλά πρώτη φορά για εκείνον και πώς αντιμετώπισε η ίδια τη σύλληψη του.

«Ο ίδιος εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο καταρρίπτει τις καταγγελίες για χρέη που του προσάπτουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μας, είμαστε πολύ περήφανοι για τον Κώστα. Τόσο για την ποιότητά του ως ανθρώπου, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται όλες τις καταστάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η ηθοποιός μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. «Αν βρω τον ιδανικό σύντροφο και είναι πολύ σημαντικός γι' αυτόν ο γάμος, ενδεχομένως να το κάνω. Προσωπικά, όμως, δεν έχω την ανάγκη να παντρευτώ ξανά» είπε. Κι εξηγεί τι ζητά από μία σχέση για να είναι ευτυχισμένη.

«Είμαι πολύ ρομαντική και ας μην μου φαίνεται. Θέλω την τέλεια σχέση. Αμοιβαία αγάπη, πάθος, συντροφικότητα, ομαδικότητα, να είμαστε ως ζευγάρι μία γροθιά. Δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα. Δεν μου αρέσει ακόμα μια σχέση. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλω να το ζήσω. Άσχετα αν έχει ευοδωθεί ή όχι, το έχω ζήσει στο παρελθόν. Τώρα το θέλω σε διάρκεια, να κρατήσει για πάντα» τόνισε.