Τραγική απώλεια για τη Τζούλια Ρόμπερτς

11.02.2014
Σε βαρύ πένθος είναι βυθισμένη η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μετά τον ξαφνικό θάνατο της μικρής αδελφής της.

Όπως έγινε γνωστό και επίσημα μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά της, η Νάνσι Μόουτς (Nancy Motes), ετεροθαλής αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) βρέθηκε νεκρή.

"Με μεγάλη λύπη η οικογένεια της Νάνσι Μόουτς επιβεβαιώνει ότι βρέθηκε νεκρή στο Λος Άντζελες από προφανή υπερβολική δόση ναρκωτικών", έγραφε η δήλωση που δημοσιεύτηκε στο people.com ενώ ακόμη επίσημη ιατροδικαστική αναφορά δεν υπάρχει.

Την άτυχη Μόουτς βρήκε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της, την Κυριακή, ο αρραβωνιαστικός της, Τζον Ντίλμπεκ (John Dilbeck).

Η 37χρονη Νάνσι, που εργάστηκε ως παραγωγός στην τηλεοπτική σειρά "Glee" και η Τζούλια Ρόμπερτς είχαν την ίδια μητέρα, ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει ακόμη δύο αδέλφια από την πλευρά του πατέρα της, τους επίσης ηθοποιούς Έρικ και Λίζα Ρόμπερτς.

Η 46χρονη σταρ λέγεται ότι είναι απαρηγόρητη από την ξαφνική απώλεια -παρότι η σχέση των δύο γυναικών δεν ήταν και η καλύτερη, όπως ακούγεται- και μην μπορώντας να ανταπεξέλθει, δεν παραβρέθηκε στο εορταστικό γεύμα που δόθηκε προς τιμήν όλων των υποψηφίων για τα φετινά βραβεία Όσκαρ που δόθηκε το σαββατοκύριακο.