Περράκη: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο με Μουρούτσο

10.02.2014
Για το διαζύγιο της με τον Μιχάλη Μουρούτσο μίλησε για πρώτη φορά η Αναστασία Περράκη, η οποία μετά το διαζύγιο μαζί με την κόρη τους ζει μόνιμα στην Αίγινα.

«Η κόρη μου έχει πια το δικό της πρόγραμμα στην Αίγινα. Νομίζει ότι είμαστε ακόμη διακοπές, δεν ξέρω αν το έχει συνειδητοποιήσει ότι έχουμε μετακομίσει εκεί. Πάει σχολείο εκεί, έχει φίλους. Το περίμενα πιο δύσκολο για εκείνη, αλλά με διέψευσε» δηλώνει για τη νέα τους ζωή στο νησί καταγωγής της.

Το πρώην μοντέλο μιλά για το γάμο της με τον Μουρούτσο και πόσο άλλαξε η σχέση τους με τον ερχομό της μικρής. «Έναν μπαμπά τον βλέπεις όταν γίνεται μπαμπάς. Όταν είστε ζευγάρι, είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα. Ο καθένας έχει τις ευθύνες του και τις υποχρεώσεις του, τις οποίες διεκπεραιώνει όπως εκείνος πιστεύει. Όταν έρχεται ένα παιδί, οι ευθύνες γίνονται κοινές. Εκεί βλέπεις αν κάποιος κάνει για μπαμπάς 100%. Δε σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι καλός με τα παιδιά των άλλων, θα γίνει καλός πατέρας. Το μεγαλύτερο ρόλο στο παιδί τον είχα εγώ. Ο Μιχάλης δούλευε πάρα πολύ και είχε λίγο χρόνο να βλέπει το παιδί. Όμως, με τον τρόπο του, της περνούσε τα πράγματα που ήθελε».

Και συνεχίζει εξηγώντας πόσο καιρό τους πήρε για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και τις δυσκολίες που πέρασε η ίδια. «Μετά τον ερχομό του παιδιού, μας πήρε αρκετό καιρό για να βρούμε τις ισορροπίες μας ως ζευγάρι. Εγώ πέρασα πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις μετά την εγκυμοσύνη μου. Έμενα όλη μέρα με το παιδί στο σπίτι, γεγονός που ήταν τεράστια αλλαγή για μένα, που είχα μάθει να δουλεύω. Έκανα δουλειές στο σπίτι, μαγείρευα, έπλενα, και σιδέρωνα. Συνήθως οι άντρες δεν αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τον ερχομό του παιδιού. Μας πήρε ένα χρόνο να βρούμε ξανά τα πατήματα μας… Εγώ δεν είχα τους δικούς μου, ζούσαν όπως και τώρα, στην Αίγινα».

Η Περράκη αποκαλύπτει επίσης πώς είναι ο Μουρούτσος ως πατέρας και ποια είναι η σχέση που έχει με την κόρη τους, μετά τον χωρισμό.

«Είναι ένας μπαμπάς που θέλει το καλύτερο για το παιδί του, όπως όλοι οι μπαμπάδες. Απλά οι άντρες γενικώς, επειδή δε βιώνουν την εγκυμοσύνη, μαθαίνουν να είναι μπαμπάδες όσο μεγαλώνει το παιδί. Ο Μιχάλης βλέπει το παιδί κάθε Σαββατοκύριακο κι όταν την παίρνω είναι ενθουσιασμένη με όσα έκανε με τον μπαμπά της, κάθεται και μου λέει ιστορίες. Τον αγαπά πολύ και έχουν πολύ ουσιαστική σχέση»