Χαμός! Λάτσιος σε Ελένη: "Θα στα πάρω όλα"

24.01.2014
Και νέο γύρο έχει η μεγάλη κόντρα της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο και είναι στανταράκι ότι έχει ακόμη μπόλικα επεισόδια.

Τουλάχιστον, τα δημοσιεύματα είναι πάμπολλα και αναφέρονται στο δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στο πάλαι ποτέ αγαπημένο, ερωτευμένο και παντρεμένο ζεύγος. Στο νέο επεισόδιο, λοιπόν, βρίσκουμε το Λενιώ να αρνείται να δώσει τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ που της ζητάει ο πρώην, τον οποίο αποκαλεί ψεύτη.

Εκείνος, σύμφωνα με το περιοδικό YES, τα πήρε στο κρανίο, διότι σου λέει, τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, ζούσαμε με τα δικά μου λεφτά κι εσύ κυρία μου, τα έκανες... μασούρι κι αγόρασες σπίτια και οικόπεδα. Μάλιστα, διαβάζουμε ότι στον Λάτσιο ο γάμος του με την Μενεγάκη κόστισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ!!! Κι έχει και χαρτάκια με αποδείξεις για του λόγου το αληθές, που τα προσκόμισε στο δικαστήριο.

«Εάν δεν παρείχα και δεν κάλυπτα με την ανάλωση της δικής μου περιουσίας τα έξοδα, η εναγομένη δεν θα είχε τη δυνατότητα να τα διαθέσει στην απόκτηση, ακινήτων τα οποία και οδήγησαν στην τεράστια επαύξηση της περιουσίας της», αναφέρει επί λέξει στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Μάλιστα, κατά το περιοδικό ο Λάτσιος είναι τόσο εξοργισμένος, που φέρεται να απειλεί την παρουσιάστρια με νέα αγωγή και να της διαμηνύει ότι... «θα στα πάρω όλα»! Μόνο εγώ πλήρωνα. Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα ή να τα προσθέτει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα έκανε αυτή την περιουσία. Ήμουν ο μοναδικός που έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς μου ήταν σαφώς κατά πολύ ανώτερο του μέσου όρου», υποστηρίζει ακόμη.