Μπίμπερ: φυλακή, ναρκωτικά, κλάματα και κοροϊδίες

24.01.2014
Οι τελευταίες περιπέτειες του φανερά εκτροχιασμένου νεαρού ποπ σταρ προκαλούν πια σοβαρή ανησυχία ως προς το μέλλον του. Και ουχί το επαγγελματικό!

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) συνελήφθη χθες στην παραλία του Μαϊάμι για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, αντίσταση κατά της αρχής και για συμμετοχή σε παράνομους αγώνες ταχύτητας.

Ύστερα από τα ουκ ολίγα μπλεξίματα με τον νόμο, το αυτί του 19χρονου τραγουδιστή δεν φαίνεται να… ιδρώνει και πολύ εξ ου και η χαζοχαρούμενη πόζα στη φωτογραφία της σύλληψης που βλέπετε στην αρχή του θέματος.

Σήμερα, ο Μπίμπερ εμφανίστηκε ενώπιων του δικαστή, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες όρισε την εγγύηση στα $2.500 και τον άφησε να φύγει μέχρι τη δίκη.

Απαθής, μέχρι και ειρωνικός στάθηκε απέναντι στον δικαστή ο Τζάστιν και ιδού το βίντεο για του λόγου το αληθές.

Κατά τα άλλα, ο Μπίμπερ αποκάλυψε ότι τα ηρεμιστικά Ζάναξ που ανιχνεύτηκαν στο αίμα του, του τα είχε δώσει η μαμά του, η οποία, όμως, από την άλλη πλευρά, παραπονιέται ότι ο γιος της την έχει "κόψει" τελείως και δεν την αφήνει να τον δει. Ούτε και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον νεαρό τραγουδιστή –παραδόξως- να έχει πλαντάξει στο κλάμα λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του, ενώ ο πατέρας του, Τζέρεμι Μπίμπερ (Jeremy Bieber) εθεάθη –από το πουθενά- τόσο στους παράνομους αγώνες, όσο και έξω από το δικαστήριο.

Πάντως, μετά τον ορισμό της εγγύησης, ο Τζάστιν αποχώρησε από τη φυλακή με τρόπο τόσο… θριαμβευτικό που μια κάποια ανισορροπία την φανερώνει. Έχει καταλάβει ο Μπίμπερ τι ακριβώς συμβαίνει; Πού θα τον φτάσει ο δρόμος που έχει πάρει και ποιους έχει κοντά του να τον συμβουλεύουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;