Γιατί κάνει υπνοθεραπεία η Αντέλ;

04.02.2013
Δύσκολες ώρες περνά η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και έχει στραφεί για βοήθεια σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας.

Έχοντας μόλις κερδίσει την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο "Skyfall" της τελευταίας –ομώνυμης- ταινίας του Τζέιμς Μποντ, η Αντέλ (Adele) λέγεται ότι είναι "τρομοκρατημένη" ενόψει της εμφάνισής της στα Όσκαρ.

Η 24χρονη σταρ –και φρέσκια μανούλα- είναι υποψήφια στην ίδια κατηγορία και για το "βαρύ" χρυσό αγαλματίδιο και στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου μάλιστα, θα ανέβει και στη σκηνή να ερμηνεύσει το τραγούδι της ζωντανά.

Η είδηση μάλιστα ότι στην ίδια τελετή θα τραγουδήσει και το είδωλό της, η Μπάρμπαρα Στράιζαντ (Barbra Streisand), λέγεται ότι έδωσε στην καημένη την Αντέλ τη χαριστική βολή.

Φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να υποφέρει από κρίσεις πανικού και έντονες αϋπνίες που σε συνδυασμό με τις ορμόνες της που ακόμη χορεύουν σε έξαλλους ρυθμούς λόγω της πρόσφατης γέννας της, έχουν ανησυχήσει τόσο την ίδια όσο και τον σύντροφό της.

"Ένας φίλος από το Λος Άντζελες πρότεινε την υπνοθεραπεία, συστήνοντάς τους μάλιστα έναν ειδικό για 'εγγυημένα αποτελέσματα'", μεταφέρουν πηγές, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα όλα να πάνε καλά μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Στα βίντεο που ακολουθούν, θυμηθείτε το "Skyfall" της Αντέλ και δείτε τη να παραλαμβάνει τη Χρυσή της Σφαίρα από τα χέρια της Τζένιφερ Λόπεζ.

Ζ. Κ.