Κούπερ - Σαλντάνα: τους χτύπησε ο έρωτας

29.12.2011
Νέος έρωτας άνθισε στο Χόλιγουντ σύμφωνα με το πρακτορείο ''Cover Media''. Ο γόης Μπράντλεϊ Κούπερ ( Bradley Cooper) φαίνεται πως ερωτεύτηκε σφόδρα την συνάδελφό του Ζόε Σαλντάνα (Zoe Saldana) που έγινε γνωστή από από το τρισδιάστατο ''Αvatar''.

Νέος έρωτας άνθισε στο Χόλιγουντ σύμφωνα με το πρακτορείο ''Cover Media''.

Ο γόης Μπράντλεϊ Κούπερ ( Bradley Cooper) φαίνεται πως ερωτεύτηκε σφόδρα την συνάδελφό του Ζόε Σαλντάνα (Zoe Saldana) που έγινε γνωστή από από το τρισδιάστατο ''Αvatar''.

Οι δύο ηθοποιοί ανέπτυξαν μια στενή φιλία στα γυρίσματα της ταινίας '' The Words'' (δες και το τρειλερ της ταινίας στο τέλος του άρθρου) η οποία εξελίχθηκε όπως όλα δείχνουν σε φλογερό ειδύλλιο.


Σύμφωνα με το ''E! News'' τα δύο πιτσουνάκια είναι απόλυτα ταιριαστά και έχουν μιλήσει ήδη στις οικογένειες και τους φίλους τους για τη σχέση τους, παρόλο που μόλις τον προηγούμενο μήνα η Σαλντάνα διέψευσε το δεσμό.

Πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών, ανέφερε πως οι δυο τους θα περάσουν την Πρωτοχρονιά κάνοντας σκι. Η Σαλντάνα χώρισε πολύ πρόσφατα τον επί 11 χρόνια αγαπημένο της Κιθ Μπρίτον (Keith Britton). Λέτε να ήταν ο Μπράντλεϊ Κούπερ η πέτρα του σκανδάλου;

Κατερίνα Π.