Ο Χάμφρεϊς σκοπεύει ν' ακυρώσει τον γάμο

01.12.2011
Στην αντεπίθεση πέρασε ο 26χρονος μπασκετμπολίστας που είδε τον γάμο του να καταρρέει ύστερα από μόλις 72 μέρες.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο 26χρονος μπασκετμπολίστας που είδε τον γάμο του να καταρρέει ύστερα από μόλις 72 μέρες.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω "αγεφύρωτων διαφορών" και οι πληροφορίες ήθελαν τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) να έχει πειστεί να υπογράψει τα χαρτιά παρόλη την αρχική του αντίδραση.

Τώρα όμως, ο εκπρόσωπος του Χάμφρεϊς επιβεβαίωσε ότι ο αθλητής ετοιμάζεται να απαντήσει στις κινήσεις της Καρντάσιαν, με τον δικό του τρόπο.

Σύμφωνα με το περιοδικό "People" που μεταδίδει την είδηση, ο Κρις σκοπεύει να ζητήσει ακύρωση του γάμου, καθώς το διαζύγιο, φαίνεται ότι δεν του αρκεί. Αυτό που θέλει είναι να σβήσει τελείως την εμπειρία αυτή από τη ζωή του. Σαν να μην έγινε ποτέ.

Ωστόσο, νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς για να υπάρξει ακύρωση γάμου θα πρέπει να αποδειχτεί ότι διαπράχτηκε απάτη.

Σύμφωνα με τον οικογενειακό δικηγόρο Σκοτ Γουέστον (Scott Weston), ο οποίος όμως, δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους δύο πρώην συζύγους, η Κιμ δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια απέναντι στην πρόκληση του Κρις, "εκτός και αν έχει τη διάθεση να συμφωνήσει ότι τον εξαπάτησε, γεγονός που θα κατέληγε σίγουρα σε άσχημη δικαστική μάχη".

"Ο Κρις είναι πολύ ευαίσθητος απέναντι στο θέμα του γάμου. Παντρεύτηκε με καλή πίστη και τελικά τα πράγματα γύρισαν ανάποδα. Δεν περίμενε ποτέ αυτό που έγινε", υποστηρίζουν πηγές του περιοδικού.

Σύμφωνα με φίλους, ο μπασκετμπολίστας έχει εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται η εικόνα του στο ριάλιτι της οικογένειας μετά τον χωρισμό, δεδομένου ότι είναι οι Καρντάσιαν που ορίζουν το μοντάζ, ολοκληρωτικά.

Από την άλλη πλευρά, φίλοι της Κιμ υποστηρίζουν τώρα ότι ο χωρισμός δεν ήταν και τόσο ξαφνικός αφού ο Κρις μιλούσε συχνά άσχημα στη γυναίκα του, υποβιβάζοντας και προσβάλλοντάς την διαρκώς.

Το σίγουρο είναι πως το ζήτημα θα έχει συνέχεια…