Στη φόρα τα "άπλυτα" της Κέιτ Μος

28.07.2011
Δεν έκλεισε μήνας από τη στιγμή που παντρεύτηκε το 37χρονο τοπ μόντελ και ετοιμάζει ήδη τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια που περιλαμβάνουν μια… αυτοβιογραφία!


Δεν έκλεισε μήνας από τη στιγμή που παντρεύτηκε το 37χρονο τοπ μόντελ και ετοιμάζει ήδη τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια που περιλαμβάνουν μια… αυτοβιογραφία!

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η Κέιτ Μος (Kate Moss) ετοιμάζεται να γράψει τα απομνημονεύματά της και σίγουρα θα έχει πολλά να πει αν σκεφτεί κανείς το τεράστιο σκάνδαλο με τα ναρκωτικά που είχε ξεσπάσει το 2005 καθώς και τις πολλές και διάφορες "ενδιαφέρουσες" ερωτικές της σχέσεις.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν ο σύζυγός της –πια- Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) που την έπεισε να προχωρήσει σε αυτό το μεγάλο βήμα, επιμένοντας "να μην αφήσει καμία ζουμερή λεπτομέρεια εκτός"!

Στο πόνημα της Μος, μεγάλη έκταση αναμένεται να πιάσει το κεφάλαιο που θα αναφέρεται στη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) καθώς και αυτό που θα αφορά τη σημασία της οικογένειας στη ζωή της με ιδιαίτερη μνεία στην 8χρονη κόρη της Λίλα (Lila), καρπό της σχέσης της με τον Τζέφερσον Χακ (Jefferson Hack).

"Η Κέιτ δεν συνηθίζει να μιλάει επί προσωπικού σε συνεντεύξεις της οπότε θα έχει σημασία να τη γνωρίσει το κοινό καλύτερα μέσα από αυτό το βιβλίο", ισχυρίζονται πηγές της εφημερίδας "The Sun" τονίζοντας ότι η Μος ουδέποτε έχει ανοιχτεί για σοβαρά θέματα όπως το διαζύγιο των γονιών της, την κόρη της ή για τις παλιότερες σχέσεις της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τον Ντεπ και τον Πιτ Ντόχερτι (Pete Doherty).

Κατά τα άλλα, φίλοι του νιόπαντρου ζευγαριού ισχυρίζονται ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός από το άκουσμα των νέων για… διάδοχο. "Η Κέιτ θέλει πολλά παιδιά και βιάζεται…", υποστηρίζουν. Με το καλό…

Ζωή Κίττα