Τα "έσπασε" με την μαμά της Ελένης ο Ματέο;

28.07.2011
Το γίνεται στον κόσμο και πώς οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Αφορμή για όλους μου αυτούς

Το γίνεται στον κόσμο και πώς οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Αφορμή για όλους μου αυτούς τους προβληματισμούς είναι φυσικά αυτά που διαβάζω στο περιοδικό Ciao και δεν τα χωράει ο νους μου.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος δείπνησαν με την μανούλα της Ελένης, αγαπητή κυρία Ζέτα στο εστιατόριο "Ιθάκη" στη Βουλιαγμένη. Και εκεί πάνω στην κουβεντούλα και το κυματάκι που ακουγόταν πάφα-πούφα πάφα-πούφα η "πεθερούλα"και ο "γαμπρούλης"είχαν ένα καυγαδάκι. Βλέπεις, η κουβέντα στράφηκε γύρω από τις εργασίες επέκτασης που σχεδιάζει το ζευγάρι στην Άχλα της Άνδρου, που το Ελενάκι έχει βάλει και εκείνη τον οβολόν της.

Όπως διαβάζω στο Ciao λοιπόν, η μαμά της Ελένης πρότεινε στον Ματέο να αναλάβει ο γιόκας της, Θοδωρής, την οικονομική διαχείριση μιας και σπουδάζει και διοίκηση επιχειρήσεων στο Λονδίνο το αγόρι μην πάνε τσάμπα και οι σπουδές του αγοριού και μείνει απλά στην ιστορία ως αδερφός Ελένης.

Ο Ματέο όμως σαν να τσίνησε λιγάκι και τότε εν εξάλλω η κυρία Ζέτα ξέχασε ότι είναι μαμά Εθνικής παρουσιάστριας και οι φωνές της ακούστηκαν μέχρι τη Λάρισα.

Η Ελενίτσα έκανε ότι μπορούσε για να χαλαρώσει τα πνεύματα, αφού καθόλου δεν της άρεσε που η μανούλα της και ο αγαπημένος της τα πήραν κρανίο ο ένας με τον άλλον. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι τι θα γίνει αν ο Ματέο ζητήσει τη χείρα της Ελενίτσας και τα βρει ζόρια με την κυρά-Ζέτα;

Ελένη Αναστασάκη