Πασίγνωστος τραγουδιστής ερωτευμένος με Τούρκο γυμναστή;

06.07.2011
Εκείνος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, από τα μεγάλα ονόματα, με τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες σε Ελλάδα, Κύπρο ακόμη και εξωτερικό. Ο άλλος είναι Τούρκος γυμναστής στο επάγγελμα κι εξίσου διάσημος στη χώρα του.

Εκείνος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, από τα μεγάλα ονόματα, με τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες σε Ελλάδα, Κύπρο ακόμη και εξωτερικό. Ο άλλος είναι Τούρκος γυμναστής στο επάγγελμα κι εξίσου διάσημος στη χώρα του. Η συνάντηση τους έμελλε να σταθεί μοιραία, αφού ο έρωτας ήρθε και κεραυνοβόλησε και τους δύο.

Μέρα με τη μέρα το πάθος τους μεγάλωνε κι επειδή το σφόδρα ερωτευμένο ζεύγος δεν άντεχε να είναι για πολύ μακριά ο ένα από τον άλλον, βρήκαν τη χρυσή λύση. Έφτιαξαν στην Κύπρο την ερωτική τους φωλιά, ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο κι εκεί συναντιούνται δύο φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα, ο Τούρκος γυμναστής προκειμένου να διευκολυνθεί, μετακόμισε στα κατεχόμενα. Οι συναντήσεις τους γίνονται σε χλιδάτο ξενοδοχείο, στο οποίο τους έχουν ήδη πάρει πρέφα. Το παράνομο ζεύγος κάθε φορά που επισκέπτεται το ξενοδοχείο κλείνει σουίτα, στην οποία μαζί μπαίνουν και μαζί βγαίνουν. Ο, δε, τραγουδιστής κάθε φορά που ταξιδεύει στην Κύπρο, νοικιάζει αυτοκίνητο, προκειμένου να μη δίνει στόχο.

Πηγή www.sigmalive.com