Ζεύγος Σαρκοζί: διακοπές με τις... κοιλίτσες τους!

06.07.2011
Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι προσπαθούν να ξεκλέψουν λίγο καιρό για διακοπές. Ακόμη και το πρωθυπουργικό ζεύγος της Γαλλίας που –εμφανέστατα πια- εγκυμονεί!


Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι προσπαθούν να ξεκλέψουν λίγο καιρό για διακοπές. Ακόμη και το πρωθυπουργικό ζεύγος της Γαλλίας που –εμφανέστατα πια- εγκυμονεί!

Ο Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy) και η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) βρήκαν λίγο χρόνο και "πετάχτηκαν" στην εξοχική τους κατοικία στο Φορ ντε Μπρεγκανσόν (the Fort de Bregancon) όπου βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν και ένα μπανάκι.

Μπορεί η ίδια η 43χρονη σύζυγος του Γάλλου προέδρου να μην έχει παραδεχτεί επίσημα την εγκυμοσύνη της -ενώ ο πεθερός της το έχει κάνει- όμως οι τελευταίες εμφανίσεις της δεν αφήνουν περιθώριο για αμφιβολίες.

Φορώντας μία σχετικά στενή, λευκή τουνίκ η Κάρλα Μπρούνι κατέβηκε στην παραλία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να διαγράφεται κανονικότατα κάτω από το ρούχο.

Δίπλα της -και κρατώντας την αγκαλιά παρά τη δεδομένη διαφορά ύψους που έχουν- ο 53χρονος σύζυγός της με χαλαρό ντύσιμο και διάθεση. Εντύπωση προκαλεί το ανοιχτό πουκάμισο του Σαρκοζί, από όπου –θέλοντας και μη- προβάλει και η δική του κοιλίτσα. Συμπαράστασης, μάλλον λέγεται, και "συμβαίνει" συχνά πυκνά στους συζύγους εγκύων.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Μπρούνι έχει ακόμη έναν γιο, τον 10χρονο Ορελιέν (Aurelien), καρπό που έρωτά της με τον Γάλλο φιλόσοφο Ραφαέλ Ενθοβέν (Raphael Enthoven), ενώ ο Σαρκοζί έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο με την Μαρί-Ντομινίκ Κουλιολί (Marie-Dominique Culioli) -τον 26χρονο Πιερ και τον 24χρονο Ζαν- και τον 14χρονο Λουί από τη δεύτερη σύζυγό του Σεσιλιά Σιγκανέ-Αλμπενίζ (Cecilia Ciganer-Albeniz).

Η σύμπτωση της εγκυμοσύνης με τις επικείμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας είναι μια ευτυχής συγκυρία για τον Σαρκοζί, καθώς το μωρό αναμένεται να ανανεώσει την δημοτικότητα του που τον τελευταίο καιρό πέφτει από το κακό στο χειρότερο, ενώ αν επιβεβαιωθούν συγκεκριμένες φήμες που κυκλοφορούν στον Τύπο, το ζεύγος Σαρκοζί περιμένει δίδυμα.

Ζωή Κίττα