Χατζηνικολάου: "Έφτασα κοντά στο θάνατο"!

30.06.2011
Μετά από εφτά χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου δίνει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, επιλέγοντας αυτή τη φορά ένα life and style περιοδικό, το Down Town. Και σε αυτή είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, αφού για πρώτη φορά

Μετά από εφτά χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου δίνει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, επιλέγοντας αυτή τη φορά ένα life and style περιοδικό, το Down Town. Και σε αυτή είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, αφού για πρώτη φορά μιλάει για μία πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε και που ήταν άγνωστη σε όλους μας, αφού ο ίδιος θέλησε να την περάσει με την οικογένεια του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έφτασα πολύ κοντά στο θάνατο και αυτό με έχει κάνει να βλέπω τη ζωή αλλιώς. Να χαίρομαι, να ρουφάω την κάθε στιγμή μου» αποκάλυψε ο anchorman του Alter, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια αυτή. «Πλέον μιζεριάζω λιγότερο, γκρινιάζω λιγότερο κι έχω πιο αισιόδοξη και θετική ματιά» ενώ παραδέχεται ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο ερχομός των δύο μικρότερων γιών του.

«Τώρα το να κλαίει ένα πιτσιρίκι το βράδυ, να ξυπνήσω και να το πάρω αγκαλιά το θεωρώ χαρά της ζωής. Όλα τα πράγματα τα χαίρομαι διαφορετικά». Εξάλλου, δεν κρύβει ότι η οικογένεια του είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του. Ειδικά, η σύζυγος του Κρίστυ Τσολακάκη, η οποία εκτός των άλλων είναι στο πλευρό του και ως σύμβουλος.