Η Γκουίνεθ καμαρώνει για το κορμί της

30.06.2011
Δεν πήγαν τζάμπα τόσοι και τόσοι κόποι της 38χρονης ηθοποιού. Μια η εμμονή της με την υγιεινή διατροφή, μία με την άθληση… ιδού τα αποτελέσματα.


Δεν πήγαν τζάμπα τόσοι και τόσοι κόποι της 38χρονης ηθοποιού. Μια η εμμονή της με την υγιεινή διατροφή, μία με την άθληση… ιδού τα αποτελέσματα.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) πέταξε τα ρούχα της και πόζαρε φορώντας μόνο ένα διχτυωτό καλσόν και κοσμήματα του οίκου Louis Vuitton για editorial στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Vanity Fair". Το αποτέλεσμα –όπως μπορείτε να δείτε και ιδίοις όμασι- είναι άκρως εντυπωσιακό.

Με μαζεμένα τα μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ με smoky βάψιμο στα μάτια, η Γκουίνεθ κοιτάζει κατάματα τον φακό γεμάτη αυτοπεποίθηση για την εικόνα της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) και έχει δύο παιδιά, την 7χρονη Απλ (Apple) και τον 5χρονο Μόουζες (Moses), έχει δηλώσει ότι σχεδόν καθημερινά ξυπνά στις 4:30 το πρωί για να γυμναστεί.

"Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος. Απλά… αποφασισμένη. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Όταν κάνω προπόνηση έξι φορές την εβδομάδα και τρώω καθαρό φαγητό, νιώθω πολύ καλύτερα", είχε παραδεχτεί σε πρόσφατη συνέντευξη.

Κατά τα άλλα το όνομα της διάσημης ηθοποιού ακούστηκε σε ένα μικρό-σκανδαλάκι όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι τα σχέδια που είχε για περιοδεία μαζί με τον τραγουδιστή και συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά "Glee", Μάθιου Μόρισον (Matthew Morrison) ναυάγησαν εν μέσω πληροφοριών που τους θέλουν ήδη… ζευγάρι.

Ζωή Κίττα