Μενεγάκη: Γιατί ο Ματέο την επισκέφτηκε στη Νάξο;

29.06.2011
Ναι, το καλοκαίρι ξεκίνησε κι επίσημα. Αφού είδαμε την Ελένη Μενεγάκη στα εξώφυλλα περιοδικών να λιάζεται στην παραλία, μπορούμε τώρα κι εμείς με την ησυχία μας να κάνουμε το ίδιο. Η Ελένη, όπως διαβάσαμε στα περιοδικά

Ναι, το καλοκαίρι ξεκίνησε κι επίσημα. Αφού είδαμε την Ελένη Μενεγάκη στα εξώφυλλα περιοδικών να λιάζεται στην παραλία, μπορούμε τώρα κι εμείς με την ησυχία μας να κάνουμε το ίδιο. Η Ελένη, όπως διαβάσαμε στα περιοδικά, μία εβδομάδα που βρέθηκε στη Νάξο τα πέρασε μούρλια. Τόσο πολύ, που δεν έλεγε να φύγει από το νησί.

Τι κι αν την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του «Καφέ» στο νησί; Εκείνη είπε να πάρει μία μικρή παράταση και να επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή. Κι επειδή δεν μπορούσε να περάσει μόνη το σαββατοκύριακο, πήγε στη Νάξο και ο Ματέο κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που είδαμε, το ζεύγος τα πέρασε… ζάχαρη. Βουτιές, ηλιοθεραπεία και βόλτες.

Αν και αρχικά είχε ακουστεί ότι ο Παντζόπουλος θα συνόδευε την αγαπημένη του όλη την εβδομάδα που θα έμενε εκεί, τελικά δεν τα κατάφερε, διότι είχε πολλές υποχρεώσεις στην Άνδρο. Αλλά δεν πειράζει, αφού το ζευγάρι μπόρεσε και ξέκλεψε δυο μέρες για να μείνει μοναχό του. Λέμε τώρα, διότι τα παπαράτσι ήταν εκεί και δεν τους άφησαν στιγμή από τα μάτια τους.