Στο νοσοκομείο η Σίσσυ Χρηστίδου!

28.06.2011
Τελικά, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Σίσσυ Χρηστίδου αποδείχτηκε πιο σοβαρό και η γνωστή παρουσιάστρια αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Ο υψηλός πυρετός από την αμυγδαλίτιδα που την ταλαιπωρεί

Τελικά, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Σίσσυ Χρηστίδου αποδείχτηκε πιο σοβαρό και η όμορφη παρουσιάστρια αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Ο υψηλός πυρετός από την αμυγδαλίτιδα που την ταλαιπωρεί δεν υποχωρούσε κι έτσι για προληπτικούς λόγους πήγε στο νοσοκομείο.

Για την κατάσταση της υγείας της μάς ενημέρωνε η ίδια μέσω Twitter, γιατί μπορεί ο πυρετός να «χτύπησε» 40αρι, όμως, το Twitter δεν το αποχωρίστηκε ούτε τις δύσκολες αυτές στιγμές. «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας γλυκάκια μου! Με τόση θετική ενέργεια νιώθω πολύ καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Με συγκινείτε πολύ»» έγραψε στην σελίδα της.

Η Σίσσυ φρόντισε να μας ενημερώσει και για τις τελευταίες εξελίξεις, όταν δηλαδή χρειάστηκε να νοσηλευτεί. «Πφφφ… μπαίνω νοσοκομείο… Αν δεν έχει WiFi, θα πεθάνω!!!». Κι επειδή η αγωνία των φίλων της «χτύπησε» κόκκινο, η Σίσσυ φρόντισε να μην τους αφήσει στα σκοτάδια. Έτσι, αργότερα τους ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά και η νοσηλεία της ήταν για προληπτικούς λόγους.