Τσάρλι Σιν: τον παράτησαν και οι δύο "θεές" του

27.06.2011
Αυτή η χρονιά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για τον 45χρονο ηθοποιό Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen). Όπως αναφέρει το "Cover Media" και το "TMZ", οι δύο αγαπημένες του ηθοποιού που είχαν στρατοπεδεύσει μαζί του στην έπαυλή του!

Αυτή η χρονιά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για τον 45χρονο ηθοποιό Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen). Όπως αναφέρει το "Cover Media" και το "TMZ", οι δύο αγαπημένες του ηθοποιού που είχαν στρατοπεδεύσει μαζί του στην έπαυλή του τον παράτησαν!

Οι θεές του -Goddesses- όπως συνήθιζε να τις προσφωνεί ο Σιν, τον εγκατέλειψαν η μια μετά την άλλη. Πρώτη τον παράτησε η προνοστάρ Μπρι Όλσον (Bree Olson) μέσα γραπτού μηνύματος πριν μερικές εβδομάδες.

Η Μπρι φαίνεται πως άφησε τον εκκεντρικό ηθοποιό επειδή τον ζήλευε και αφ' ότου έμαθε πως ο Σιν φλέρταρε και με μια τρίτη κοπέλα, την οποία ήθελε να φέρει στην έπαυλη για να γίνουν από τρίο...κουαρτέτο.

Πριν μερικές ημέρες, την φυγή της από την έπαυλη του Σιν πραγματοποίησε και η Νάταλι Κένλι (Natalie Kenly) από την οποία ο Σιν απαίτησε να του επιστρέψει πίσω τη Μερσεντές που την είχε κάνει δώρο.

Οι δύο κοπέλες εγκαταστάθηκαν μαζί με το Σιν αμέσως μετά την απόλυσή του από τη σειρά "Two and a half men" και ζούσαν μαζί σε ένα άτυπο κοινόβιο. Ο 45χρονος ηθοποιός είχε παρουσιάσει τις θεές του και στο δίκτυο NBC, όπου τα αθώα κορίτσια είχαν δηλώσει πως παιρνούν σούπερ με τον Τσάρλι και πως ευχαρίστως θα τον παντρευόντουσαν.

Στην ίδια εκπομπή, ο Σιν είχε ποζάρει παρέα με τις δύο φιλενάδες και τα παιδιά του ενώ μετά από αυτό το σόου, έχασε την επιμέλεια των παιδιών του από την πρώην σύζυγό του Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller).

Πάντως, μην νομίζεις πως ο Σιν τα έβαψε μαύρα. Το ίδιο βράδυ που η δεύτερη Θεά εγκατέλειψε την έπαυλη, ο ηθοποιός το γιόρτασε με 3 κυρίες από τρεις διαφορετικές χώρες: Μεξικό, Αυστραλία και Κολομβία, έτσι γιατί καμιά δεν παρατάει τον Τσάρλι.

Κατερίνα Π.