Ξανά λιώμα στη σκηνή η Έιμι Γουάινχαουζ

20.06.2011
Τζάμπα τόσες αποτοξινώσεις τελικά για την 27χρονη τραγουδίστρια αφού καθώς φαίνεται τον ξαναπήρε τον κατήφορο –και μάλιστα σε… ζωντανή μετάδοση.


Τζάμπα τόσες αποτοξινώσεις τελικά για την 27χρονη τραγουδίστρια αφού καθώς φαίνεται τον ξαναπήρε τον κατήφορο –και μάλιστα σε… ζωντανή μετάδοση.

Η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) βρίσκεται αυτό τον καιρό σε περιοδεία –ο Θεός να την κάνει περιοδεία, δηλαδή- στην Ευρώπη και στο πλαίσιο αυτής επρόκειτο να εμφανιστεί και στην Αθήνα την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Αμ δε…

Μετά την εμφάνισή της στο Βελιγράδι προχθές το βράδυ, όπου η νεαρή ντίβα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της, η Έιμι όχι μόνο έφαγε τα γιούχα της, αλλά ακύρωσε και τις επόμενες συναυλίες της στην Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα.

"Η Έιμι δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στην Μεγάλη Βρετανία", ήταν η επίσημη ανακοίνωση.

Ο εθισμός της γνωστής τραγουδίστριας στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά δεν είναι κάτι νέο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στο μουσικό στερέωμα κατέστη σαφές ότι όσο μεγάλες είναι οι επιτυχίες της, άλλο τόσο μεγάλα είναι και τα προβλήματά της.

Έχοντας κάνει άπειρες φορές αποτοξίνωση, η Έιμι πήρε στις αρχές του μήνα το πράσινο φως από την κλινική, όπου οι ειδικοί την έκριναν έτοιμη να ξεκινήσει την περιοδεία της. Όμως, προφανώς έκαναν λάθος αφού από την πρώτη κιόλας συναυλία φάνηκε ότι η Γουάινχαουζ είχε ξανακυλήσει –αν είχε "καθαρίσει" δηλαδή και ποτέ…

Η εμφάνισή της στη σερβική πρωτεύουσα αναμενόταν με αγωνία αλλά αυτό που αντίκρισαν οι θαυμαστές της όταν εκείνη ανέβηκε στη σκηνή δεν περιγράφεται. Πάρτε ένα δείγμα στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η Γουάινχαουζ ήταν τόσο λιώμα που ανέβηκε στη σκηνή τρεκλίζοντας. Οι πρώτες νότες του τραγουδιού ακούστηκαν αλλά εκείνη γύρισε την πλάτη της στο κοινό, κάθισε κάτω και αφού χαζολόγησε με τους μουσικούς της, έσκυψε και πέταξε τα παπούτσια της.

Κάποια στιγμή, έφτασε κακήν κακώς στο μικρόφωνο αλλά αυτό που ακούστηκε ήταν απερίγραπτο.
"Δεν ήταν εύκολο για μας να δώσουμε τα χρήματα του εισιτηρίου", έλεγαν πολλοί από τους εκνευρισμένους θεατές, ενώ σχόλιο για την "κατάσταση" της Έιμι έκανε και ο Moby.

Ο διάσημος μουσικός εμφανίζεται μαζί με τη Γουάινχαουζ στο πλαίσιο της περιοδείας του μουσικού φεστιβάλ εξέφρασε τα συναισθήματα του καθώς την παρακολουθούσε μέσα από τη σελίδα του στο Twitter: "Παίζω σε φεστιβάλ στη Σερβία με την Έιμι Γουάινχαουζ και εκείνη είναι στη σκηνή τρεκλίζοντας. Πω πω… Δεν μπορεί κάποιος να παρέμβει; Σπαράζει η καρδιά μου… Δεν γνωρίζω την Έιμι Γουάινχαουζ, αλλά ειλικρινά ελπίζω ότι κάποιος κοντινός της να μπορέσει να παρέμβει και να τη βοηθήσει. Είναι πραγματικά λυπηρό…"

Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία της τραγουδίστριας είναι στην Ισπανία στις 8 Ιουλίου. Για να δούμε τι θα γίνει μέχρι τότε…

Ζωή Κίττα