Η JLo ανανεώνει τους γαμήλιους όρκους της

03.06.2010
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο τραγουδιστής σύζυγός της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony). Το ζευγάρι ετοιμάζεται ν' ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του το ερχόμενο Σάββατο (5 Ιουνίου 2010), ακριβώς 6 χρόνια μετά το γάμο τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο τραγουδιστής σύζυγός της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony). Το ζευγάρι ετοιμάζεται ν' ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του το ερχόμενο Σάββατο (5 Ιουνίου 2010), ακριβώς 6 χρόνια μετά το γάμο τους.

Η τελετή θα λάβει χώρα στο "Hidden Hills" της Καλιφόρνια και τόσο ο Άντονι όσο και η 40χρονη Λόπεζ δήλωσαν πως ανυπομονούν να μοιραστούν τους όρκους τους! Αν φανταστεί κανείς, την έντονη φημολοφία που ήθελε το ζευγάρι να χωρίζει πολλές φορές μέσα στην εξαετία που πέρασε, το γεγονός πως είναι ακόμα μαζί, κάτι υποδηλώνει. Κατά τη διάρκεια του γάμου του, το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα Μαξ (Max) και Έμε (Emme) που ολοκλήρωσαν την ευτυχία της οικογένειας.

Σε αντίθεση με τα διαζύγια διασήμων που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ αυτή τη χρονιά, η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε πρόσφατα για τη μαγεία της σχέσης της με τον Άντονι.

"Ο κόσμος πιστεύει πως όταν υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αυτό είναι απαραίτητα κακό. Εγώ το βρίσκω καλό. Είναι ένα είδους δοκιμασία και για τη σχέση. Η δυναμική και το πάθος ανάμεσά μας δεν έχει μέτρο και αυτό είναι που μας κρατά μαζί. Είμαστε ταιριαστοί αλλά την ίδια στιγμή είμαστε τόσο διαφορετικοί για να υπάρχει ενδιαφέρον"!

Όσο για την επιστροφή της στον κινηματογράφο με την ταινία "Τhe Back-Up Plan", η Λόπεζ έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Η ταινία της σκίζει στο αμερικάνικο box office με πωλήσεις εισιτηρίων που ξεπέρασαν τα 36 εκατομμύρια δολάρια ενώ σε λίγες ημέρες το "The Back-Up Plan" θα κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας.

Στo "Back-Up Plan", η Λόπεζ υποδύεται τη Ζόι. Επιθυμώντας να γίνει επιτέλους μητέρα αποφασίζει να το επιχειρήσει μόνη της! Την ημέρα που γίνεται η τεχνητή γονιμοποίηση, η Ζόι συναντάει τον Σταν, έναν άνδρα που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του ιδανικού συζύγου! Στην προσπάθειά της να προχωρήσει τη σχέση μαζί του, αλλά και να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της, τα απανωτά της λάθη δίνουν λάθος μηνύματα στον Σταν.

Στο απόσπασμα της ταινίας που εξασφάλισε το WomenOnly, (κάνε κλικ στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου), η Λόπεζ δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της σέξι σταρ και τρώει με τα χέρια μια λιχουδιά μέσα από την κατσαρόλα. Υποτίθεται πως στην εν λόγω σκηνή, οι λιγούρα της εγκύου, ξεπερνά το στιλ μιας σταρ του Χόλιγουντ και αυτό είναι που κάνει τη Jlo να ξεχωρίζει!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια