Η Κάρτνεϊ Λαβ αδυνάτισε με υπνωτισμό.

31.07.2008
Μετά από πολλά δημοσιεύματα σχετικά την μέθοδο αδυνατίσματος που ακολούθησε, η Κάρτνεϊ Λαβ έκλεισε τα στόματα όλων αποδίδοντας την ανανεωμένη της εμφάνιση στον υπνωτισμό.

Μετά από πολλά δημοσιεύματα σχετικά την μέθοδο αδυνατίσματος που ακολούθησε για να απαλλαγεί απ' τα περιττά κιλά της, η 44χρονη Κάρτνεϊ Λαβ έκλεισε τα στόματα όλων αποδίδοντας την ανανεωμένη της εμφάνιση στον υπνωτισμό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και στιχουργός, ευχαρίστησε δημόσια τον διάσημο υπνωτιστή Πόλ Μακ-Κένα, γιατί την βοήθησε να χάσει τα τελευταία περιττά κιλά της και να διατηρήσει σταθερό το βάρος της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεκάδες δημοσιεύματα αναρωτιόντουσαν αν η ανανεωμένη της σιλουέτα οφείλονταν σε λιποαναρόφηση ή σε στομαχικό δακτύλιο.

Η πρώην τραγουδίστρια των «Hole» και γυναίκα του αείμνηστου σταρ του συγκροτήματος «Νιρβάνα», Κέρτ Κομπέιν που είχε θεωρηθεί και υπεύθυνη για τον πρόωρο θάνατο του, πλησίασε τον υπνωτιστή για να χάσει τα κιλά μετά την απεξάρτηση της απ' τα ναρκωτικά.

« Γνωρίζω τον Πώλ εδώ και χρόνια. Αφού έχασα πέρσι τα περιττά κιλά με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με σκληρή δίαιτα», δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Mail», «μου ήταν δύσκολο να διατηρήσω σταθερό το βάρος μου. Όμως ο Πωλ είναι πανέξυπνος. Σ' αυτόν οφείλω την λεπτή μου πλέον σιλουέτα. Και κάθε φορά που νιώθω να χάνω το κουράγιο για δίαιτα, τρέχω σ' αυτόν γι' ακόμη μια συνεδρία υπνωτισμού».