Τα αξεσουάρ που απογειώνουν το στιλ σου!

15.06.2010
Το καλοκαίρι σημαίνει εκτός από πολλά άλλα πράγματα ότι τα βραχιόλια, οι μπαντάνες, τα σκουλαρίκια και κάθε λογής αξεσουάρ μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του στιλ! Διάβασε παρακάτω ποια αξεσουάρ θα απογειώσουν το στιλ φέτος το καλοκαίρι και θα σε μεταμορφώσουν στο απόλυτο style icon!

Το καλοκαίρι σημαίνει εκτός από πολλά άλλα πράγματα ότι τα βραχιόλια, οι μπαντάνες, τα σκουλαρίκια και κάθε λογής αξεσουάρ μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του στιλ! Διάβασε παρακάτω ποια αξεσουάρ θα απογειώσουν το στιλ φέτος το καλοκαίρι και θα σε μεταμορφώσουν στο απόλυτο style icon!

Τα αξεσουάρ της παραλίας:

Άνετη τσάντα παραλίας: η τσάντα παραλίας το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά, γίνεται προέκταση του χεριού σου οπότε δε μπορείς παρά να επιλέξεις σωστά. Από ψάθινη μέχρι σε στιλ marine, το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται! Φρόντισε η τσάντα σου να έχει αρκετό χώρο για να τα χωράει όλα από το αντηλιακό σου μέχρι την πετσέτα σου

Κορδέλες, κοκαλάκια, μπαντάνες, στέκα: τα αξεσουάρ που φωνάζουν από μακριά ότι το καλοκαίρι έχει φτάσει δεν είναι άλλα από τα αξεσουάρ μαλλιών. Χάρισε καλοκαιρινό αέρα στα μαλλάκια σου με την αγαπημένη σου πολύχρωμη μπαντάνα ή φτιάξε τους πιο hot κότσους με τη βοήθεια μόνο του κλάμερ σου! Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ σε ανανεώνουν και σε βάζουν στην καρδιά της μόδας, αφού μπορείς να φορέσεις οτιδήποτε σου αρέσει πραγματικά!

Το καπελάκι σου στραβά: φόρεσε και ξέχασε τα όλα! Το διαχρονικά κομψό αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι το καπέλο και είναι αυτό που- όχι μόνο σε προστατεύει από τον ήλιο- αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι θεά και όχι μόνο της παραλίας! Ψάθινη καπελαδούρα, τύπου τζόκεϊ ή καπέλο με φουλάρι, όποιο και αν διαλέξεις να ξέρεις ότι και όλα τα κεφάλια θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν αλλά και θα νιώθεις πιο ντίβα και από τη Μόνικα μπελούτσι! Γενικά προτίμησε το ψάθινο για την παραλία.

Τιπ: τα λουλούδια στα αξεσουάρ αποτελούν την πιο hot τάση: από λουλούδια στα μαλλιά μέχρι την τσάντα!

Τα βραδινά αξεσουάρ:

Τσάντα φάκελος: το πιο chic τσαντάκι για τη βραδινή σου έξοδο δεν είναι άλλο από ένα λαμπερό χρυσό ή ασημί clutch τσαντάκι που συγκεντρώνει επάνω σου όλα τα φλας! Οι επιλογές είναι άπειρες αφού μπορείς να βρεις από μονόχρωμες, εμπριμέ , με χάντρες, με φτερά και να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το στιλ σου!

Βραχιόλια: από ξύλινα ή διάφανα, μέχρι πολύχρωμα σε όλα τα καλοκαιρινά χρώματα: τιρκουάζ, φούξια, κοραλλί και όποιο άλλο σου αρέσει, τα βραχιόλια είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού! Επίλεξε τα ξύλινα για την παραλία που ολοκληρώνουν το καλοκαιρινό σου λουκ και το αγαπημένο σου ασημί βραχιόλι το βράδυ για να εντυπωσιάζεις σε όλες σου τις εμφανίσεις! Φυσικά το βραχιόλι για το πόδι κάνει δυναμικό comeback όπως κάθε καλοκαίρι το οποίο μπορεί να είναι από υπερπαραγωγή - με κοχυλάκια ή χάντρες- μέχρι ένα απλό αλυσιδάκι!

Κολιέ τριγύρω πολλά, πάρα πολλά: και εδώ the sky is the limit! Τα κολιέ είναι ότι πιο σέξι κυκλοφορεί σε αξεσουάρ! Μακρύ ή κοντό, με λουλο9ύδια, με χάντρες, με το όνομα σου, με ψαράκια , κοχυλάκια και πεταλουδίτσες όλα είναι σούπερ! Χαρίζουν άλλο αέρα στο λουκ σου ενώ εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτά που σου αρέσουν περισσότερο και να τα φορέσεις! Οι αστερίες, τα κοχύλια, τα ψαράκια σε βάζουν διαχρονικά in fashion κάθε χρόνο τέτοια εποχή και όχι μόνο!

Τιπ: το αγαπημένο σου κολιέ φοριέται άνετα και στην παραλία, αν δεν το παρακάνεις!

Έξτρα τιπ: τα φτερά και τα κρόσσια είναι τρέντι σε όλα τα παραπάνω αξεσουάρ!

Από την Ελένη Αναστασάκη