Η στυλίστρια της Hailey Bieber μοιράζεται τα tips της για να βρεις το δικό σου στυλ

25.08.2021
Η στυλίστρια της Hailey Bieber μοιράζεται τα tips της για να βρεις το δικό σου στυλ
Η στιλίστρια πίσω από τα αξιοζήλευτα looks της Hailey Bieber και της Megan Fox μοιράζεται τα μυστικά της

Αναγνωρισμένη ως μία από τις πιο ισχυρά ονόματα του street style, η Maeve Reilly είναι η γυναίκα πίσω από πολλές αξέχαστες εμφανίσεις μεγάλων celebrities - από τη Hailey Bieber έως την Ciara και τη Megan Fox. Παρά το γεγονός ότι αυτές οι γυναίκες είναι διαφορετικές, υπάρχει ένα πράγμα που όλοι οι πελάτες της έχουν πάνω τους με κάθε ρούχο: η αυτοπεποίθηση.

Τα outfits της Hailey Baldwin-Bieber στο Παρίσι είναι η απόλυτη έμπνευση για καλοκαιρινό στυλ

"Αυτό ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα στην καριέρα μου. Έχω ντύσει πραγματικά διαφορετικά είδη γυναικών - διαφορετικούς τύπους σώματος και εθνικότητες. Είμαι καλή στο να καταλαβαίνω ποιοι είναι και τι προσπαθούν να κάνουν και αφήνω τον εαυτό μου έξω από αυτό".

Παρακάτω, η Reilly μοιράζεται τις πέντε συμβουλές της για το πώς θα βρεις το δικό σου προσωπικό στυλ και θα το αναδείξεις καλύτερα:

Κάνε τα ρούχα σου να ταιριάζουν πάνω στο σώμα σου
"Η προσαρμογή είναι πολύ σημαντική. Όταν βλέπεις μια διασημότητα να φοράει κάτι, θα έλεγα ότι εννέα στις δέκα φορές το ρούχο ήταν προσαρμοσμένο στο σώμα τους για να δείχνει όσο καλύτερα μπορεί. Όχι μόνο στο κόκκινο χαλί αλλά και στις καθημερινές εμφανίσεις".

Σκέψου πώς μπορείς να φορέσεις κάτι με διαφορετικό τρόπο
"Είναι πολύ διασκεδαστικό να πάρω ένα αγαπημένο κομμάτι και να του δώσω μεγαλύτερη διάρκεια ζωής φορώντας το με πολλούς τρόπους σε διαφορετικές περιπτώσεις". Εάν επιθυμείς να δοκιμάσεις κάποια oversized looks και να πειραματιστείς με διαφορετικές σιλουέτες, η Reilly προτείνει να κρατήσεις ένα κομμάτι εφαρμοστό για να αποφύγεις μια εικόνα που θα σε κάνει να φαίνεσαι σα να πνίγεσαι.

Ανάδειξε αυτό που αγαπάς στον εαυτό σου
"Το καλό στυλ είναι να γνωρίζεις και να ντύνεσαι για τον σωματότυπό σου", λέει η Reilly. "Αναρωτήσου τι είναι το πιο κολακευτικό πράγμα πάνω σου και μην φοβάσαι να το δείξεις. Για παράδειγμα, η Hailey έχει υπέροχα πόδια, οπότε τα δείχνουμε. Αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλες, αλλά το να βρεις ειδικά κομμάτια και να τα κάνεις να δουλεύουν για τον σωματότυπό σου είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να δείχνεις και να νιώθεις υπέροχα".

Φόρεσε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα - και στη συνέχεια, διακόσμησε το
"Μετά τον περασμένο χρόνο, όλοι μας θέλουμε να ντυθούμε ξανά καλά, να φορέσουμε τα τακούνια μας και να βγούμε έξω. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι ο αθλητισμός θα παραμείνει καθώς οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η άνεση είναι το κλειδί. Οι γόβες μπορούν να φορεθούν με φόρμα και ένα μπλέιζερ και ένα crop top. Είναι εξαιρετικά cool και απλό - απλώς βεβαιώσου ότι θα βρεις μια φόρμα που σου ταιριάζει καλά, ώστε να μην φαίνεσαι ατημέλητη".