Τα celebrity σύνολα που αναζητήθηκαν περισσότερο στο Google το 2020

16.12.2020
Τα celebrity σύνολα που αναζητήθηκαν περισσότερο στο Google το 2020
Billie Eilish, Harry Styles και άλλοι

Όπως κάθε φορά στο τέλος του χρόνου, η Google κυκλοφόρησε την ετήσια έκθεσή της «Year in Search», στην οποία δημοσιεύονται οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις της χρονιάς. Από τη λίστα δεν έλειπαν οι αναζητήσεις για σύνολα διασημοτήτων.

Δες και αυτό: Irina Shayk: Φοράει το τζην παντελόνι με αυτόν τον εκκεντρικό τρόπο

Μια από τις εμφανίσεις που ξεχχώρισαν ήταν εκείνη της Billie Eilish στα Grammys τον Ιανουάριο, η οποία επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με έντονες πράσινες λεπτομέρειες του οίκου Gucci, ολοκληρώνοντας τo look της με ένα ζευγάρι dad sneakers και μαύρα γάντια από δαντέλα.

Μια ακόμη εμφάνιση από τα Grammys η οποία έκανε το γύρο του διαδικτύου, ήταν εκείνη του Lil Nas X, ο οποίος έλαβε δύο Grammy για το τραγούδι του "Old Town Road" και για την εμφάνιση του στο κόκκινο χαλί επέλεξε ένα ροζ κοστούμι Versace με τρουκς και ασορτί καουμπόικο καπέλο και μπότες.

Από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει ο Harry Styles, ο οποίος είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις. Ο νεαρός τραγουδιστής έγραψε ιστορία το φετινό Νοέμβριο, όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue, φορώντας φόρεμα Gucci.