Έχεις επαγγελματική βιντεοκλήση; Πώς να ντυθείς για να αποπνέεις αυτοπεποίθηση

22.07.2020
Έχεις επαγγελματική βιντεοκλήση; Πώς να ντυθείς για να αποπνέεις αυτοπεποίθηση
Ο Michael Kors μοιράζεται τις συμβουλές του

Ο Michael Kors είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους σχεδιαστές μόδες, με συνεργασίες με ονόματα όπως η Michelle Obama, η Blake Lively, η Jennifer Lopez και η Gigi Hadid.

Δες και αυτό: Η γραμμή φούστας που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Με την επέκταση της πανδημίας, εκατομμύρια κόσμο σε καραντίνα και νέα δεδομένα ζωής και καθημερινότητας παγκοσμίως, οι οθόνες, οι υπολογιστές και τα κινητά μας μπήκαν ακόμη περισσότερο στις ζωές μας. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ακόμα και μετά τη λήξη της καραντίνας δουλεύουν ακόμη από το σπίτι και κάνουν συχνά βιντεοκλήσεις από το σαλόνι τους για επαγγελματικούς λόγους. Και παρόλο που μπορεί η φόρμα σου να σου φαίνεται ιδανική επιλογή όταν δουλεύεις από το σπίτι, ο Kors λέει ότι το να ντυνόμασε καλά μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διάθεση και την παραγωγικότητά μας.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις τα σύνολα σου να φαίνονται πιο ακριβά

"Όταν νιώθεις καλά, έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μπορείς να αλλάξεις όλη σου τη μέρα", λέει ο σχεδιαστής, ο οποίος λέει πως το πλαίσιο στο οποίο φαίνεσαι στη βιντεοκλήση έχει ομοιότητες με το κομμάτι μιας νικήτριας Όσκαρ που φαίνεται στο κοινό όταν έχει σηκωθεί στο podium.

"Όταν κερδίζεις ένα Όσκαρ το σημαντικό είναι να μπορείς να δείχνεις υπέροχη στο podium, όταν κρατάς το αγαλματίδιο και βγάζεις το λόγο. Προτίμησε ένα tailored σακάκι με σωστή, αιχμηρή όψη, μια κολακευτική λαιμόκοψη, το αγαπημένο σου χρώμα, ένα μαντήλι, ή ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Αυτά θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση και αυτό θα φανεί στην βιντεοκλήση".