4 τάσεις στα γυαλιά ηλίου που μας κερδίζουν το Καλοκαίρι του 2017

16.05.2017
Χρωματιστοί σκελετοί, τεράστια γυαλιά ακόμη και πλαστικά γυαλιά ηλίου είναι λίγα από τα τρεντ που είδαμε στις διάσημες πασαρέλες για το καλοκαίρι. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 4 μοδάτες επιλογές γυαλιών ηλίου για να πάρεις ιδέες!

Τεράστια γυαλιά ηλίου:

Τα τεράστια γυαλιά ηλίου είναι μόδα και φέτος το καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι φορέ ςπου είδαμε στις καλοκαιρινλές πασαρέλες τα μοντέλα των διασημων οίκων να φορούν γυαλιά ηλίου μεγάλα σε μέγεθος που κάλυπταν τα μάτια και όχι μόνο. Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου κυριάρχησαν στους οίκους Miu Miu, Philip Lim, Alice +Olivia και όχι μόνο.

Τα statement:

Τα statement γυαλιά ηλίου είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις στα γυαλιά που είδαμε στις πασαρέλες της Άνοιξης και όχι άδικα. Εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα στα γυαλιά τραβούν ακαριαία το βλέμμα στις πασαρέλες των οίκων Coach.

Στον οίκο Gucci τα statement γυαλιά είχαν μοβ φακούς επαφής ενώ στον οίκο Fendi είδαμε και ντεγκραντε φακούς σε τεράστια γυαλιά να καλύπτουν σχεδόν όλο το πρόσωπο των μοντέλων. Στον οίκο Elie Saab είδαμε το γκλίτερ να αλλάζει τελείως ένα απλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Πλαστικά γυαλιά:

Το υλικό μπορεί να φαίνεται πως δεν παίζει κανένα ρόλο εδώ αφού φακός και σκελετός μοιάζουν να "δένουν" τέλεια μεταξύ τους. Οι καλοκαιρινές πασαρέλες φέτος γέμισαν αισθησιακά σχέδια όπως είδαμε στην περίπτωση του οίκου Cavalli αλλά και μοντέρνα σχέδια όπως έγινε στην περίπτωση του οίκου Baleciaga στον οποίο είδαμε γυαλιά ηλίου σε cat eye ή τα πιο φουτουριστικά γυαλιά που είδαμε στον οίκο Celine είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τον πλαστικό σκελετό.

Τα νέα aviator:

Φυσικά και τα γυαλιά ηλίου σε στιλ aviator δεν είναι μια καινούργια τάση αλλά μια τάση που τη νεά σεζόν μας συσντήνεται από την αρχή χωρίς να φαίνεται πως πρόκειται να βγει εκτός μόδας. Τη νέα σεζόν βλέπουμε πως οι σχεδιαστές προσθέτουν νέες πινελιές στις κλασικές φόρμες aviator όπως πλαστικούς σκελετούς που είδαμε στον οίκο Versace ή έντονους πορτοκαλί φακούς δημιουργώντας ένα εκκεντρικό αποτέλεσμα.

Versace