Η Leonie Hanne έλαμψε στις Κάννες, με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti

24.05.2024
Η Leonie Hanne έλαμψε στις Κάννες, με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti
Το διάσημο μοντέλο και fashion influencer Leonie Hanne, εμφανίστηκε με μια υπέροχη δημιουργία Celia Kritharioti, στο φαντασμαγορικό amfAR Gala που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες.

Η Leonie Hanne επέλεξε για τη συγκεκριμένη της εμφάνιση total look από τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Celia Kritharioti που απαρτιζόταν από μια εντυπωσιακή μακριά φούστα με λευκά φτερά και περίτεχνα κεντήματα και ένα κομψό μαύρο βελούδινο τοπ. Το εντυπωσιακό μοντέλο, συνδύασε το look της με λαμπερά ασημένια κοσμήματα και makeup σε γήινους τόνους.

amfar-leonie-hanne-7.jpg

Το amfAR Gala, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό amfAR (The Foundation of AIDS Research), με καλεσμένους τους πιο γνωστούς celebrities παγκοσμίως.

amfar-leonie-hanne-1.jpg

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Leonie Hanne εμφανίζεται στο amfAR Gala με δημιουργία Celia Kritharioti, δείχνοντας έτσι την σταθερή εκτίμηση της και τον θαυμασμό της στην διάσημη σχεδιάστρια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2024 - 15:24