Έξυπνα & οικονομικά δώρα για τους λάτρεις του φαγητού [και του καφέ]

10.04.2017
Συγκεντρώσαμε ωραίες ιδέες για έξυπνα, χρηστικά και πάνω απ΄όλα οικονομικά δώρα για να κάνεις στους αγαπημένους σου αλλά και στον εαυτό σου. Η οικονομική κρίση επιτάσσει λύσεις πρακτικές. Αν λοιπόν είσαι λάτρης του φαγητού, αυτά τα δωράκια θα σου κάνουν το κλικ.

Έξυπνα πουγκάκια

Τι καλύτερο από ένα ωραίο φαγώσιμο δώρο, σε κάθε περίπτωση κι εποχή του χρόνου, όπως για παράδειγμα αυτό το μίνι οικονομικό πουγκάκι, που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις έξυπνα και μικρά δωράκια και να βγάλεις τις μικρές υποχρεώσεις. Λίγο ρακόμελο, παστελάκι και φυστίκια Αιγίνης κλεισμένα μέσα σε ένα μικρό πουγκάκι από λινάτσα.


Από 5,15 ευρώ - η τιμή προσαρμόζεται στο περιεχομενο. Αγόρασέ το εδώ.

Δώρο πρακτικό 2 σε 1

Εξαιρετικά και για όλες τις περιστάσεις είναι και τα καλάθια δώρου. Διαλέξαμε ένα ιδιαίτερο και άκρως πρακτικό καλάθι - τρίφτη 2 σε 1! Όλα τα αντικείμενα αυτού του δώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν! Περιέχει αλάτι χονδρό Μεσολογγίου, βιολογικό βασιλικό, βιολογικές πράσινες ελιές Εύβοιας, βιολογικό παστέλι μελιού, Βέροιας, 'αλειμμα λιαστής τομάτας.


Από: 19,95 ευρώ. Αγόρασέ το εδώ.

Λουκουμάκια της γιαγιάς αλλά με... σοκολάτα!

Το λουκούμι φέρνει αναμνήσεις παρλεθόντος. Αν είσαι λάτρης του φαγητού και των γλυκών θα σε ενθουσιάσει αυτή η παραλλαγή. Η άχνη ζάχαρη έχει αντικατασταθεί από πλούσια σοκολάτα υγείας. Εξαιρετικός συνδυασμός της γλυκύτητας του λουκουμιού και της πικράδας από τη σοκολάτα υγείας. Τοποθετημένα σε μεταλλικό κουτί (που φέρει παραδοσιακές χιώτικες φωτογραφίες), αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για δώρο.


Λουκούμι μαστίχας με επικάλυψη σοκολάταας, μεταλλικό κουτί 400γρ 12,80 ευρώ. Αγόρασέ το εδώ.

Για τους λάτρεις του καφέ

Ένα δώρο που θα αγαπήσει κάθε λάτρης του καφέ είναι ο μύλος για να έχει πάντα φρεσκοκομμένο κι αρωμαιτκό καφέ. Προτείνουμε μια από τις πιο οικονομικές λύσεις για 2 φλυτζάνια καφέ.


Τιμή 26,61 ευρώ. Αγόρασέ τον εδώ.

Η παραλλαγή στο κλασικό λικέρ μαστίχας

Αν δε θέλεις να κάνεις πάλι δώρο τα τεριμμένα - κρασί ή άλλο ποτό - αυτό το λικεράκι ίσως σου κάνει το κλικ. Η μαστίχα συνδιάζεται με αβέντι-ρουμπάρμπη, γεντιανή, άψιθος, μοσχοκάρυδο, γλυκόριζα, βανίλια, κανέλα, κάρδαμο, δίκταμο, δεντρολίβανο. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί μία έντονη ευχάριστη γεύση , βοηθώντας παράλληλα και την πέψη.Πίνεται σαν σφηνάκι ή σκέτο και σερβίρεται με πάγο.


Λικέρ μαστίχα&βότανα 5,50 ευρώ. Αγόρασέ το εδώ.

4 λικεράκια σε 1 συσκευασία

Αν σου αρέσει η ιδέα του ποτού άλλη μια καλή επιλογή είναι και η παρακάτω, μια premium σειρά ελληνικών λικέρ.
Κασετίνα δώρου με 4 παραδοσιακά ελληνικά λικέρ 16,95 ευρώ. Αγόρασέ την εδώ.

Η συσκευή που το Πάσχα είναι πιο χρήσιμη από ποτέ!

Ήξερες πως υπάρχει αβγοβραστήρας; Αυτό το δώρο θα το λατρέψει κάθε γυναίκα αφού κάνει το βράσιμο των αβγών παιχνιδάκι. Δοκίμασέ τον κι εσύ για να μη σου σπάσει ούτε ένα αβγό. Και φυσικά δεν είναι μόνο για το Πάσχα


Αβγοβραστήρας 28,90 ευρώ. Αγόρασέ τον εδώ.

Δώρο που θα εκτιμήσουν οι λάτρεις του κρασιού

Τυρμπουσόν σερβιτόρου, ροή, πώμα και παγοκυψέλη για μπουκάλια, όλα σε ένα δωράκι!


Σετ κρασιού 4τεμ 27,90 ευρώ. Αγόρασέ το εδώ.

Βάλε χρώμα στα απογεύματα με... tea time!


Τσαγιέρα S&P Πορσελάνη 1,5lit Με Φίλτρο 26,1 ευρώ. Αγόρασέ την εδώ.