Κι όμως μπορείς να... πιεις τις selfies στο φλιτζάνι!

03.03.2017
Ήξερες πως τις Selfies μπορείς να τις πιεις στην κυριολεξία στο φλιτζάνι; Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως μια φωτογραφία μπορεί ν΄αποτυπωθεί εύκολα σε μια κούπα, ημερολόγιο, ακόμη και σε τούρτα. Πλέον αυτό μπορέι να γίνει και στο καφέ!

Σωστά διάβασες! Σύντομα μια νέα μηχανή για καπουτσίνο έρχεται να "χτυπήσει" ακόμη και τους πιο άξιους latte artists. Μπορεί μέχρι τώρα να θαυμάζαμε τη δουλειά καλλιτεχνών μπαρίστα αλλά σε λίγο καιρό η δουλειά τους δε θα μπορεί να συγκριθεί σε αποτέλεσμα με αυτά που υπόσχεται η νέα μηχανή.

Η μηχανή - ripple maker - λειτουργεί κατά βάση, ως εκτυπωτής. Αποτυπώνει τη φωτογραφία της προτίμησής μας στον αφρό του καφέ μας. Μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό ο «Κατασκευαστής Κυματισμών» ανακαλεί τις εικόνες που στέλνουμε μέσω της app και τις «τυπώνει» στον αφρό του καφέ, χρησιμοποιώντας σκόνη κόκκων καφέ τα οποία δεν χαλούν την υφή του αφρού.

Με άλλα λόγια μπορούμε ν΄αποτυπώσουμε πάνω στον καφέ όποιο πρόσωπο κι όποια εικόνα θέλουμε και τις πιούμε στο φλιτζάνι. Για το λόγου το αληθές, δες την παρουσίαση του προϊόντος.