Ένα ξεχωριστό «εργαστήριο» γεύσεων και λιχουδιών

04.12.2013
Ένα ξεχωριστό «εργαστήριο» γεύσεων και λιχουδιών έκανε την εμφάνιση του στην οδό Πατησίων 129 κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

The Laboratory ή πιο απλά το Lab, είναι ένας νέος καλαίσθητος χώρος με στοιχεία βιομηχανικού design.

Στο ισόγειο, αφού προσπεράσεις το coffee bar και τον μπουφέ με τα γλυκά… θα συναντήσεις έναν προσεγμένο χώρο με καναπέδες και πάγκους για του πιο χαλαρούς αλλά και stands για τους πιο βιαστικούς… που θέλουν να ρίχνουν και καμιά ματιά στο πέρασμα της Πατησίων.

Ανεβαίνοντας τις σκάλες, προς το πατάρι του Lab θα ανακαλύψεις 2 διαφορετικά σημεία… ένα για πιο prive συναντήσεις και ησυχία και έναν πιο... «εργαστηριακό» χώρο για διάβασμα & ατελείωτο σερφάρισμα στο internet (free wi-fi), που απευθύνεται στον φοιτητόκοσμο (η ΑΣΟΕΕ & το Πολυτεχνείο είναι πάρα πολύ κοντά).

Το Lab, είναι το νέο & διαφορετικό all day Snacking σημείο, όπου σε καθημερινή βάση μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ με ένα λαχταριστό γλυκό ή ακόμη και να πραγματοποιήσει ένα lunch break!

Οι γευστικές προτάσεις του Lab; Πολλές και πολύ οικονομικές!

Εκτός από την μεγάλη γκάμα καφέ & ροφημάτων που συνδυάζεται με πολλές προτάσεις από πίτες, Sandwiches, Croissant αλλά και hand made γλυκών, μπορείς να επιλέξεις και κάποια σαλάτα, κρέπα, pizza ή ακόμη και pasta και να συνοδέψεις την επιλογή σου με ένα ποτήρι κρασί (Ελληνικές Ετικέτες).

Το Lab θα το βρεις ανοικτό κάθε μέρα από τις 8.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και μπορείς, εκτός από το να δοκιμάσεις τις ξεχωριστές του γεύσεις επί τόπου, να επιλέξεις είτε το take away είτε την υπηρεσία του delivery!