Ξέρεις πού ωρίμασε η μπανάνα που τρως;

13.03.2013
Νέα καμπάνια της γνωστής εταιρίας με μπανάνες Dole, μας δίνει τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στις φυτείες και τη χώρα προέλευσης των φρούτων.

Πρόσφατα η Dole Ευρώπης ανακοίνωσε την έναρξη της νέας ιστοσελίδας της, μαζί με την καμπάνια Dole Earth, που μετά τη Βόρεια Ευρώπη, όπου γεννήθηκε την περασμένη άνοιξη, έκανε την εμφάνισή της και στη χώρα μας.

Η νέα ισοσελίδα προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να δουν το αγαπημένο τους φρούτο, τη μπανάνα, από μία εντελώς νέα οπτική γωνία, επιτρέποντας στους καταναλωτές να ανακαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Με ένα μόνο κλικ, μπορούμε να ανακαλύψουμε σε ποια φυτεία ωρίμασε κάθε μπανάνα που αγοράζουμε. Σε κάθε τζαμπί μπανάνας που αγοράζουμε υπάρχει ένας μοναδικός πενατψήφιος κωδικός. Βάζοντάς τον στο ειδικό πεδίο - που βρίσκουμε στο www.dole-earth.com - μπορούμε να ανιχνεύσουμε τη φυτεία στην οποία μεγάλωσε η μπανάνα μας ενλω επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να αναζητήσουμε πληροφορίες για τη χώρα, την περιοχή καθώς και την πιστοποίησή της.

Η διαδραστική επίσκεψη της μπανανοφυτείας είναι μία συναρπαστική εμπειρία, στη διάρκεια της οποίας μπορούμε, όπως ακριβώς σε μια ξενάγηση, να δούμε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής και να γνωρίσουμε μερικούς από τους εκεί εργαζόμενους.

Η καμπάνια “Dole Earth” στη Βόρεια Ευρώπη έχει κερδίσει ε το βραβείο “HAMMA Award”, για την πιο δημιουργική καμπάνια μάρκετινγκ του 2012.