FYI

Διαγωνισμός «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί»

19.10.2022
Διαγωνισμός «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί»
5ο online Masterclass από τη ΓΙΩΤΗΣ, με τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται ο κύκλος των online μαθημάτων «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ, με τoν ταλαντούχο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη. To 5o στη σειρά Masterclass θα έχει έντονο άρωμα και γεύση κουβερτούρας!

Με την καθοδήγηση του αγαπημένου σεφ και τα εξαιρετικά προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ οι συμμετέχοντες στο 5ο Masterclass θα ζαχαροπλάσουν βήμα-βήμα μια σπιτική ζάχερ τόρτε και μια λαχταριστή τούρτα-κορμό με λευκή κουβερτούρα!

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε την απολαυστική αυτή ζαχαροπλαστική εμπειρία, μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και δηλώστε συμμετοχή, από 17/10 έως 30/10, στον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» για να διεκδικήσετε μία θέση στο μοναδικό αυτό online Μasterclass. 15 τυχεροί που θα προκύψουν μέσα από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν πρωτότυπες συνταγές του αγαπημένου Masterchef, ενώ στη 2η φάση του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έπαθλο μια κουζινομηχανή! Αλλά και όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε & Μαθαίνουμε Μαζί» και τους όρους συμμετοχής, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr

Καλή επιτυχία!