FYI

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος για το ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωησ των γυναικών στην Αθήνα από τη W.I.N HELLAS με την ευγενική υποστήριξη του SCHWARZKOPF

02.05.2017
Για δεύτερη συνεχή χρονιά υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία ο νέος κύκλος ψυχό-εκπαιδευτικού προγράμματος στην Αθήνα από τη W.I.N. HELLAS με την ευγενική υποστήριξη του Schwarzkopf στο πλαίσιο του Παγκόσμιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Million Chances».

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της ΜΚΟ W.I.N. Hellas κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου δηλώνει: «Το πρόγραμμά μας για την ενδυνάμωση των γυναικών, για μια ακόμη χρονιά, σημειώνει μεγάλη συμμετοχή. Αυτό μας επιφορτίζει με μεγάλη ευθύνη, καθώς είναι πολλές εκείνες που προσβλέπουν σ’ εμάς για βοήθεια και υποστήριξη. Ταυτόχρονα, η ανταπόκριση όλων όσων συμμετέχουν μας δίνει ώθηση για να συνεχίζουμε δυναμικά το πολυετές έργο μας, αναζητώντας διαρκώς νέα σχέδια δράσης που θα δώσουν στις γυναίκες τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια».

Οι εκπρόσωποι του Προγράμματος Million Chances στην Ελλάδα αναφέρθηκαν ακόμη μια φορά στον στόχο του προγράμματος που είναι να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ζωή της, να μετατρέψει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της σε προσωπική και επαγγελματική πραγματικότητα. Τονίζοντας ότι: «Το Million Chances θα συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά όλα αυτά τα όνειρα και στο μέλλον, μέσω πολλών ακόμη ενεργειών κοινωνικής προσφοράς».

Ο νέος κύκλος των 15 εβδομαδιαίων σεμιναρίων, ξεκίνησε με την ανταπόκριση του κοινού να κρίνεται ιδιαίτερα υψηλή. Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Πληροφορίες για τον Schwarzkopf

Ο χημικός Hans Schwarzkopf ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία το 1898. Αυτός ανακάλυψε και άρχισε να εμπορεύεται το πρώτο σαμπουάν σε σκόνη. Ωθούμενος από το πάθος του για τα μαλλιά και το όραμά του για τον κλάδο, ίδρυσε επίσης μια ακαδημία κομμωτικής το 1927. O Schwarzkopf εκφράζει την καινοτομία, την αξιοπιστία, την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και την ικανότητα που αποτελούν και τα θεμέλιά του. Με βασική πηγή έμπνευσης και ώθηση το πάθος για τα όμορφα μαλλιά, η Ακαδημία ASK είναι αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας που εμπνέει και εκπαιδεύει κομμωτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία Schwarzkopf εντάχθηκε στον Όμιλο Henkel το 1995.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.schwarzkopf.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfgr/

http://www.schwarzkopf-professional.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfpro.greece


Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr


Πληροφορίες για τη W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχό - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχό - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.