FYI

"Dezired: Κλείσε ραντεβού με την ομορφιά... στο χώρο σου!"

22.01.2017
Η υψηλή απήχηση των υπηρεσιών αισθητικής σε συνδυασμό με την απουσία μίας ανάλογης υπηρεσίας, αποτέλεσε το κύριο έναυσμα για την δημιουργία του Dezired. Η προσεκτική επιλογή των συνεργαζόμενων αισθητικών της ομάδας, τα ποιοτικά υλικά και η άμεση εξυπηρέτηση συνιστούν τον κυριότερο λόγο για το οποίο, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας, έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερες από 100 πελάτισσες, το 78% των οποίων επέστρεψε τον ίδιο μήνα για να κλείσει ένα νέο ραντεβού μέσω της υπηρεσίας!

Το Dezired είναι μία καινοτόμος ηλεκτρονική υπηρεσία που σου επιτρέπει να κλείσεις ραντεβού...με την ομορφιά στον προσωπικό σου χώρο με τρία κλικ! Πρόκειται για την νέα επιχειρηματική κίνηση του Douleutaras.gr που σκοπεύει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς στο σπίτι κάθε γυναίκας.

Ο Co-Founder και CEO του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης δηλώνει ότι «Μέσω του Douleutaras.gr διαπιστώσαμε την πολύ μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στην ελληνική αγορά για οργανωμένες, ποιοτικές υπηρεσίες αισθητικής στο σπίτι. Η ομάδα μας έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να δημιουργήσει μία υπηρεσία εφάμιλλη των προσδοκιών κάθε σύγχρονης γυναίκας. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια!».

Η Project Manager του Dezired, Ολυμπία Σπαράκη αναφέρει ότι «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που το Dezired είναι πλέον live! Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να στήσουμε στρατηγικά μία καινοτομική πλατφόρμα που απαρτίζεται από μία πολύ δυναμική ομάδα θηλυκού γένους. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες επαγγελματίες αισθητικής στην Αθήνα, και δηλώνουμε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες τις σύγχρονης γυναίκας. Το όραμα μας είναι κάθε γυναίκα να νιώθει πραγματικά Dezired!».

Είσαι έτοιμη να ζήσεις μία πραγματικά όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία; Επισκέψου το Dezired στην ιστοσελίδα www.dezired.gr, κλείσε ραντεβού και απόλαυσε την περιποίηση που σου αξίζει τη μέρα και ώρα που επιθυμείς στην άνεση του προσωπικού σου χώρου.