FYI

Χειμερινές εκπτώσεις έως και 40% στο Esquire Shop

10.01.2017
Ποιος είπε πως το στιλ είναι κάτι που κοστίζει ακριβά; Η αλήθεια είναι πως οι άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν με την εμφάνιση και το στιλ τους θα βρουν στο Esquire Shop στην Άνω Γλυφάδα τα πιο ιδιαίτερα και μοδάτα κομμάτια μόδας με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 40%.
Ανακαλύψτε τις χειμερινές προσφορές του απόλυτου ανδρικού καταστήματος ρούχων Esquire Shop της Άνω Γλυφάδας και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας ενώ επωφελείστε από τις νέες μειωμένες τιμές του καταστήματος κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων.
Για τους άντρες που αγαπούν την μόδα και θέλουν να ξεχωρίσουν με το ντύσιμό τους, δεν υπάρχει αμφιβολία πως στο Esquire Shop θα βρουν όλα όσα θέλουν και μάλιστα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.


Στο Esquire Shop θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανδρικά ρούχα τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις. Στο Esquire Shop θα βρείτε τα προϊόντα της νέας κολεξιόν από την σεζόν Φθινόπωρο 2016- Χειμώνας 2017 που έχει ήδη κερδίσει τους άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν με το στιλ τους σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Η χειμερινή κολεξιόν του Esquire περιλαμβάνει πλεκτές ζακέτες σε γήινα χρώματα, μπλέιζερ με κουκούλα για όλες τις ώρες της ημέρας, φούτερ για άνετες καθημερινές εμφανίσεις, πουκάμισα για όλα τα γούστα αλλά και τις περιστάσεις. Τζιν παντελόνια σε άνετες γραμμές με ιδιαίτερες υφές, μπουφάν και πανοφώρια με γουνάκι ή χωρίς, parka, hoodies ακόμη και αξεσουάρ όπως ζώνες και κασκόλ, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο στιλ.
Στο κατάστημα θα βρείτε μια εντυπωσιακή ποικιλία από πουκάμισα για κάθε γούστο: κάζουαλ, επίσημα, με σχέδια, καρό, τζιν και όχι μόνο, ικανά να σας ανανεώσουν και να σας αλλάξουν όχι μόνο στιλ αλλά και διάθεση.
Μεταμορφώστε το στιλ σας, αλλάξτε διάθεση και βρείτε τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας με εκτπώσεις που αγγίζουν το -40% και κάντε ένα δώρο στον αγαπημένο σας ή τον εαυτό σας από το ανανεωμένο κατάστημα Esquire Shop στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας, σήμερα κιόλας!

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Esquire Shop στο Facebook

https://www.facebook.com/Esquiredenim/