FYI

Η Intimissimi σε κάνει θεά τη σεζόν Φ/Χ’ 12-13

18.09.2012
Τέλεια κομμάτια που σου φτιάχνουν τη διάθεση από την Intimissimi για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2012-2013!

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

CALZEDONIA: PUNK- ROCK CAPSULE COLLECTION

Αυτό το φθινόπωρο, η Calzedonia παρουσιάζει μια capsule collection με rock leggings για απόλυτο στυλ.
Η συλλογή περιλαμβάνει python prints, έντονα μπλε ριγέ leggings α λα zebra, double spotted fishnet leggings αλλά και faded jeans.
Ιδανικά συνδυάζονται με maxi T-shirts, ζακέτες, φούστες, tops αλλά και mini-jackets...
Είναι τα νέα must-haves για τα φθινοπωρινά looks.

ΚΝΙΤWEAR: ΙΝΤΙΜΙSSIMI VICTORIAN STYLE

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012/2013, η IΝΤΙΜΙSSΙΜΙ παρουσιάζει ένα ρομαντικό στυλ με βικτoριανή γοητεία, καθαρές γραμμές και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες: ο σατέν φιόγκος στολίζει τη λαιμόκοψη, πτυχώσεις παίζουν στο στήθος και τα μανίκια ενώ στο τελείωμα των καρπών και το στρίφωμα, μαλακά, αεράτα κοψίματα ολοκληρώνουν μοναδικά το σχέδιο του συγκεκριμένου φορέματος.
Πρόκειται για μια τάση που εμπνεύστηκε η IΝΤΙΜΙSSIMI από την μεγάλη αγάπη της Βασίλισσας Βικτώρια για τον Πρίγκηπα Αλβέρτο, του οποίου ο θάνατος την οδήγησε στο να φοράει μαύρα φορέματα και την έκανε να αποτραβηχτεί από την καθημερινότητα και τη δημόσια ζωή.
Στην ουσία, η βικτοριανή αισθητική που επηρέασε την κοινωνική ζωή, τις τέχνες αλλά και το clothing design στην Αγγλία, εκφράζει τη ψυχή αυτού του φορέματος. Αυστηρό και με δόση πουριτανισμού, κομψό και minimal chic.
To φόρεμα αυτό φοριέται με διαφορετικά στυλ. Στην μαύρη εκδοχή του για όσες θέλουν ένα σκοτεινό αλλά μοντέρνο look με «αγνό» ύφος κι εναλλακτικά, σε nude τόνους για πιο σοφιστικέ και φυσικό στυλ. Eίναι must για την επόμενη σεζόν, χάρη στον αισθησιασμό, τη γοητεία, το class που διαθέτει.

IΝΤΙΜΙSSΙΜΙ: Fall/Winter 2012/13 φόρεμα, 39.90 €

ΙΝΤΙΜΙSSIMI GOES NUDE FOR AW12

Nude.Έτσι ονομάζεται η νέα συλλογή που λανσάρει η Intimissimi για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ’12-’13. Πρόκειται για μια συλλογή που περιλαμβάνει 20 χαρακτηριστικά nude σχέδια τα οποία και ξεχωρίζουν για την ιταλική κομψότητα, το πάθος και το ρομαντισμό που αποπνέουν. Για τη φωτογράφηση της συλλογής επιλέχθηκε ως σκηνικό ένα ρωμαϊκό palazzo του 1600 ενώ πίσω από το φακό ήταν ο φωτογράφος Raphael Mazzucco. Mπροστά από το φακό η μούσα της Intimissimi, Tanya Mityushina αποτίει φόρο τιμής στο «ιταλικό πνεύμα».
Η αρχιτεκτονική της Ρώμης, τα όμορφα frescoes και τα επιβλητικά αγάλματα γίνονται το αισθητικό πλαίσιο που αντανακλά με μοναδικό τρόπο το θηλυκό στυλ της συλλογής Nude. Στα highlights, το ψηλόμεσο shaping set στην απαλή απόχρωση του αμυγδάλου αλλά και το μπεζ body με φίνα δαντέλα.
Η Intimissimi Nude συλλογή κάνει αίσθηση με τους nude τόνους, με τα απαλά, μαύρα δαντελένια σουτιέν, τα bandeau bra και τα διαφανή σλιπ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορεί να πάρεις μια γεύση από τα παρασκήνια της φωτογράφησης για τη φθινοπωρινή καμπάνια της Intimissimi "Once in Rome" με πρωταγωνίστρια την Tanya Mityushina: