Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός - Messinian Spa: Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν από 6 ολοκαίνουργια φανταστικά προϊόντα περιποίησης

14.07.2023
Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός - Messinian Spa: Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν από 6 ολοκαίνουργια φανταστικά προϊόντα περιποίησης
Από 6 ολοκαίνουργια προιόντα περιποίησης των Messinian Spa κερδίζουν 3 τυχεροί.

Ο λόγος για τις σειρές Creamy Cloud και Strawberry land που περιλαμβάνουν το Messinian Spa Creamy Cloud shower gel και body milk, το Messinian Spa Creamy Cloud Hair & Body mist, το Messinian Spa Strawberry Yogurt shower gel 300ml και body yogurt 250ml και το Messinian Spa Strawberry Yogurt Hair and body mist 100ml, αντίστοιχα.

  • Creamy Cloud

Πώς μυρίζει, άραγε, ο ουρανός μέσα από τα σύννεφα; Η Messinian Spa με την ολοκαίνουρια σειρά “Creamy Cloud”, σαν αέρινο όνειρο, μας ανεβάζει στα σύννεφα και μας τυλίγει σε μία μεθυστική, γλυκιά και ακαταμάχητη μυρωδιά δύναμης και φαντασίας.

Η σειρά περιλαμβάνει το Messinian Spa Creamy Cloud shower gel και body milk, που διαθέτουν ένα μοναδικό γαλακτώδες-musky άρωμα, έχουν απαλή σύνθεση με βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα βανίλιας, πανθενόλη και Π.Ο.Π. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητές τους, αφήνοντας την επιδερμίδα σας φρέσκια και απαλή.

Τη σειρά συμπληρώνει το Messinian Spa Creamy Cloud Hair & Body mist, με νότες κορυφής περγαμόντο και αχλάδι, μεσαίες νότες καραμελωμένη σαντιγύ και βανίλια-ορχιδέα και νότες βάσηςvanilla-musk και ξύλου.

Αφεθείτε και ταξιδέψτε σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από τα σύννεφα και παρασύρετε τους γύρω σας σε μία γλυκιά, μαγική, αιθέρια βόλτα ονειρικής διάστασης και φαντασίας.

creamy cloud slider

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ PARABENS

ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΖΩΑ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΕΤΩΝ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΙΚΟ PH ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.

  1. Strawberry land

Strawberry yogurt! Η απόλυτη σειρά, το απόλυτο must try για τους λάτρεις της φράουλας! Η Messinian spa αιχμαλώτισε την απολαυστική μυρωδιά της φράουλας μέσα στα προϊόντα της, φέρνοντας στη μνήμη ανέμελη διάθεση χαράς, ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

Η σειρά περιλαμβάνει το Messinian Spa Strawberry Yogurt shower gel 300ml και body yogurt 250ml, που διαθέτουν ένα ιδιαίτερο άρωμα φράουλα-γιαούρτι και έχουν απαλή σύνθεση με πρωτεΐνες γιαουρτιού, έλαιο καρύδας, πανθενόλη, βιολογική αλόη, ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εκχύλισμα ελιάς, συστατικά τα οποία θα προστατέψουν το δέρμα σας και θα βελτιώσουν την ελαστικότητα και την υγρασία του, προσφέροντας απαλότητα και ενυδάτωση.

Τη σειρά συμπληρώνει το Messinian Spa Strawberry Yogurt Hair and body mist 100ml, με νότες κορυφής φράουλα και κρέμα, μεσαίες νότες καρύδα και γιασεμί και νότες βάσης soft musk.

slider strawberry yogurt

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά της Messinian Spa και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι αισθήσεων στον πιο strawberry κόσμο!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΝΙΚΗΤΕΣ

Το Womenonly και τα Messinian Spa διοργάνωσαν διαγωνισμό και σας κάνουν το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο.

Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν από 6 νέα προιόντα των Messinian Spa είναι:

1) ΖΑΦΕΙΡΙΑ ΣΤΑΦΥΛΑ

2) ΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

3) ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΙΣΤΑ

Οι νικήτριες θα λάβουν και mail για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβουν τα δώρα τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 11:45