Είμαι 15 και δεν είμαι παρθένα!

15.05.2012
Mήπως βιάστηκα μέσα σε 2 μήνες σοβαρής σχέσης; Ή μήπως είμαι πολύ μικρή για τέτοια;

Λοιπόν εγώ είμαι 15 και δεν είμαι παρθένα! Τα έχω με ενα αγόρι που είναι 17 και τον αγαπάω πάρα πολύ το ίδιο και αυτό! Αυτός δεν ήταν παρθένος εξ αρχής αλλα δεν με πίεσε για τίποτα, αντιθέτως με έκανε να νιώθω πολύ άνετα μαζί του! Τί λες θεία Λουκία μήπως βιάστηκα μέσα σε 2 μήνες σοβαρής σχέσης; Ή μήπως είμαι πολύ μικρή για τέτοια;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα, μπορεί να είσαι σχετικά μικρή για να έχεις ολοκληρωμένες σχέσεις -ο μέσος όρος της πρώτης σεξουαλικής επαφής για τις Ελληνίδες είναι τα 17- αλλά αφού ήταν κάτι που το ήθελες και σου άρεσε πραγματικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια, αυτό ισχύει με την προϋπόθεση να έχεις την υπευθυνότητα να χρησιμοποιείς σε κάθε επαφή κάποια αξιόπιστη μορφή αντισύλληψης και προστασίας από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να κρίνει το αν βιάστηκες ή όχι, αφού σ' αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν κανόνες και όλα εξαρτώνται από τη φάση στην οποία βρίσκεσαι εσύ και η σχέση σου. Εφόσον νιώθεις καλά λοιπόν σ' αυτή τη σχέση και σ' αυτή τη φάση, δεν έχεις κανένα λόγο να προβληματίζεσαι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ