H MODECO στη Διεθνή έκθεση IMM 2017 στην Κολωνία

30.01.2017
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 22 Ιανουαρίου, η συμμετοχή της modeco ΑΒΕΕ σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις επίπλων στον κόσμο την “IMM 2017” στην Κολωνία της Γερμανίας.

Το περίπτερο της modeco ΑΒΕΕ επισκέφθηκαν επισκέπτες από 25 διαφορετικές χώρες ενώ τα προϊόντα παιδικού και νεανικού επίπλου απέσπασαν άριστες κριτικές τόσο για την ποιότητά τους όσο και για την ευελιξία και εργονομία τους.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένες επαφές με αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρίες για την πραγματοποίηση projects στον ξενοδοχειακό και τον επαγγελματικό χώρο.

Η modeco 35 χρόνια τώρα πορεύεται με σταθερές αξίες που την ανάδειξαν στην κορυφή της Ελληνικής Επιπλοποιίας και ειδικά στο Παιδικό & Νεανικό Έπιπλο. Αξίες όπως ο πρωτότυπος εργονομικός σχεδιασμός, η λειτουργικότητα, η ασύγκριτη ποιότητα και η μοναδική σχέση ποιότητας – τιμής των προϊόντων της, την έφεραν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Επιπρόσθετα, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης ειδικά σχεδιασμένες για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Έπιπλα κορυφαίας ποιότητας κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της modeco, που προσφέρουν τις πιο λειτουργικές λύσεις για κάθε επιχείρηση από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη.

Modeco ΑΒΕΕ: Εργοστάσιο – Ελασσόνα: 3ο χλμ. Ελασσόνας – Δεσκάτης, τηλ.: 24930/ 25301-3.

www.modeco.gr