Μια νέα, δημιουργική «Ρένα της Φτελιάς»

02.12.2010
Έχοντας σεβαστεί την ιστορία της ελληνικής κουζίνας και τις αρχές της ελληνικής φιλοξενίας, το πασίγνωστο εστιατόριο «Ρένα της Φτελιάς» συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας και διακρίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχοντας σεβαστεί την ιστορία της ελληνικής κουζίνας και τις αρχές της ελληνικής φιλοξενίας, το πασίγνωστο εστιατόριο «Ρένα της Φτελιάς» συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας και διακρίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μια νέα εποχή ξεκινά. Η «Ρένα της Φτελιάς», Ρένα Τόγια, οραματίζεται την επόμενη μέρα. Συμπυκνώνει την επιθυμία της για το μέλλον της ελληνικής κουζίνας, που εκπροσωπεί, σε μία μόνο φράση: «Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι».

Κρατώντας όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στην επιτυχία του εστιατορίου, η «Ρένα της Φτελιάς» προχωρά σε σημαντικές αλλαγές:

-Η δημιουργία νέας εταιρικής ταυτότητας και λογοτύπου με μοντέρνα patterns και χρώματα σηματοδοτούν την συνέχεια του εστιατορίου και την μετάβασή του σε μια άλλη εποχή. Σημαντικές είναι οι επιρροές μοντέρνων στοιχείων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του εστιατορίου

- Παράλληλα, κατανοώντας την ανάγκη της εποχής για οικονομικότερες τιμές, η «Ρένα της Φτελιάς», δημιούργησε ακόμα περισσότερες επιλογές, με μέση τιμή γεύματος που ξεκινά από τα 25€/άτομο

- Για όσους μάλιστα επιθυμούν να απολαύσουν ένα σπιτικό γεύμα για αυτούς ή τους καλεσμένους τους στο δικό τους χώρο, η «Ρένα της Φτελιάς», αναλαμβάνει να μαγειρέψει ειδικά για αυτούς

- Όσο δε αφορά τα Κυριακάτικα γεύματα, το νέο περιβάλλον του εστιατορίου, δημιουργεί μια ακόμα πιο ζεστή ατμόσφαιρα για οικογένειες και παιδιά

Η αναζήτηση αγνών υλικών και η μεταφορά τους από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, η αποκλειστική χρήση ελαιολάδου, ο σεβασμός στην ελληνική παράδοση και την μεσογειακή κουζίνα, με δημιουργικές προσθήκες υλικών που δεν αλλοιώνουν τις κλασικές γεύσεις, η χρήση φρέσκων μυρωδικών και η καθημερινή επιμέλεια των πιάτων είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η «Ρένα της Φτελιάς» βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών γεύσης.

Ξεκινώντας από τη Φτελιά της Μυκόνου και συνεχίζοντας στην Αθήνα, η Ρένα Τόγια και ο σύντροφός της Κώστας, δεν σταμάτησαν ποτέ την καθημερινή και προσωπική ενασχόληση τους για την προετοιμασία και παρουσίαση των πιάτων που προσφέρει η «Ρένα της Φτελιάς», σε μία ατμόσφαιρα σπιτικής θαλπωρής.