Κυριακές αλά... Αμερικάνικα στο Intercontinental

04.01.2001
Έναν ιδιαίτερο τρόπο να περάσετε τα πρωινά της Κυριακής προτείνει το ξενοδοχείο "Αthenaum Intercontinental"Πρόκειται για το κυριακάτικο Brunch που πραγματοποιείται στο εστιατόριο Pergola και ενθουσιάζει τους λάτρεις της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.
Έναν ιδιαίτερο τρόπο να περάσετε τα πρωινά της Κυριακής προτείνει το ξενοδοχείο "Αthenaum Intercontinental" : Πρόκειται για το κυριακάτικο Brunch που πραγματοποιείται στο εστιατόριο Pergola και ενθουσιάζει τους λάτρεις της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Διατηρώντας τα στοιχεία που εδώ και χρόνια το καθιέρωσαν σαν ένα από τα πιο πλούσια Brunch στην πόλη, το φετινό κυριακάτικο Brunch του εστιατορίου Pergola συγκεντρώνει τις γνώσεις έμπειρων chefs του ξενοδοχείου, οι οποίοι παρουσιάζουν αυθεντικές συνταγές από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Στον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει γνωστές Ελληνικές συνταγές όπως κόκορα παστιτσάδα, πίτες με χωριάτικο φύλλο, μοσχαράκι γιουβέτσι και ορτύκια πιλάφι αλλά και λιγότερο συνηθισμένες παραδοσιακές συνταγές όπως "Γιαουρτάβα" από τη Φλώρινα, "Ξηστημένο" από τη Βέροια, "Γιαπράκια" από την Κοζάνη κ.α. Ο μπουφές των γλυκών μεταμορφώνεται ανάλογα με τις προσταγές της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και επιφυλάσσει όπως λουκουμάδες, τηγανίτες με πετιμέζι, ψητά μήλα με κρέμα, γαλατόπιτα κ.α.
Το ελληνικό Brunch πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στο εστιατόριο Pergola από τις 12:30 έως τις 15:30 με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η τιμή είναι 9.900 για κάθε για κάθε ενήλικα, 4.900 για παιδιά από 6 έως 12 ετών, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν.
Διεύθυνση : Λεωφ. Συγγρού 89-93 Αθήνα τηλ. για πληροφορίες : 9206000