O Caveman επιστρέφει στον Τόπο του Εγκλήματος!

26.09.2008
O αγαπημένος «Caveman» μετά από πολύμηνη περιοδεία σ΄ όλη την Ελλάδα επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος εκεί δηλαδή που όλα ξεκίνησαν, στο Θέατρο Coronet! Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση θα συνεχιστεί από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου για δεύτερη χρονιά σε σκηνοθεσία - διασκευή της Αναστασίας Παπαστάθη με τον μοναδικό Γεράσιμο Γεννατά στο ρόλο του Caveman.
O αγαπημένος «Caveman» μετά από πολύμηνη περιοδεία σ΄ όλη την Ελλάδα επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος, εκεί δηλαδή που όλα ξεκίνησαν, στο Θέατρο Coronet!
Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση θα συνεχιστεί από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου για δεύτερη χρονιά σε σκηνοθεσία - διασκευή της Αναστασίας Παπαστάθη με τον μοναδικό Γεράσιμο Γεννατά στο ρόλο του Caveman.

Όλα άρχισαν πριν πολύ καιρό, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε... Αυτό το συμπέρασμα βγάζει ο Σωτήρης στο έργο όταν μετά από ένα θεαματικό καυγά με την γυναίκα του βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο μαζί με όλα τα υπάρχοντά του. Μια τελετουργική συνάντηση με τον Caveman αποκαλύπτει τα μυστικά του κόσμου των γυναικών και τον λόγο γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες είναι τόσο διαφορετικοί.

Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στο San Francisco και κατόπιν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, και στο Broadway. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και σήμερα παίζεται σε 30 χώρες και σε 15 διαφορετικές γλώσσες, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.


Ο «Caveman» εμφανίζεται στην σκηνή από 1η έως 15 κάθε μήνα

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία - Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη
Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
Σκηνικά: Ειρήνη Παγώνη
Μουσική: Πάνος Φορτούνας
Κουστούμια: Keira Coltrane
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

ΠΑΙΖΕΙ : Γεράσιμος Γεννατάς

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων :
Τετάρτη : 21:15
Πέμπτη : 21:15
Παρασκευή : 21:15
Σάββατο : 21:15
Κυριακή : 21:15

Τιμές Εισιτηρίων :
Πλατεία : 23 €
Εξώστης : 18 €
Φοιτητικό : 15 €

Ώρες Ταμείου : Καθημερινά 9.00 ? 21.00 και Κυριακή 10.00 ? 21.00

Διάρκεια : 120 λεπτά